Albini Fontanot komt met een vernieuwde spiltrappen lijn

Albini Fontanot

Vorige week is bij ons de verkoper voor Nederland van de Fa Albini Fontanot op bezoek geweest . De toonaangevende Italiaanse firma komt met een prachtige nieuwe lijn met bouwpakket trappen onder de naam TIME. Hierin wordt zeer slim een nieuwe trede vorm geïntroduceerd. De traptreden hebben een dusdanige vorm (molenaarstrap principe) waardoor het naar boven en naar beneden lopen op een spiltrap een stuk veiliger wordt.
In 2015 heeft albini Fontanot een aantal nieuwe trappen op de markt gebracht. Ook is de website vernieuwd. Neemt u een kijkje bij de grootste bouwpakket trappen specialist van Italie.en doe inspiratie op.
De trap wordt in diverse uitvoeringen geleverd met bijpassende balustrades. De treden in natuurlijke houten olie tinten.Ook het gespannen doek tussen de treden en de handleuning is nieuw. Deze trappen lijn wordt volledig als montage kit geleverd, met de bekende DVD montage instructie.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe bouwpakket trappen lijn, vraag dan bij Stair Care de uitgebreide brochure aan. Als dealer kunnen wij u informeren over deze nieuwe productlijn.

+Simon van Eijk
aangepast en gecontroleerd op 4 februari 2016.
Betaal in termijnen

Bij besteding tussen €250,- en €5000,-

Gratis verzending

Van bestellingen boven de €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Voor 12:30 uur besteld

Volgende werkdag in huis (indien op voorraad)