Balustrade renoveren

Jaren 30 hout met smeedijzeren spijl

Heeft u het plan om uw oude balustrade van hout op te knappen dan zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Wilt u uw trap een jaren 30 look geven dan zijn daarvoor complete balustrade modellen te koop. Speciaal voor renovatie is er een renovatie baluster ontwikkeld die u kunt toepassen in uw bestaande trap. De oude baluster zaagt u eenvoudig op de goede hoogte af, in de kopse kant boord u met een speedboor een gat met een diameter van 40 mm. Aan de nieuw trap baluster zit standaard een pen die met een conische binnen pen op de goede buiten diameter kan worden gebracht. De onderdelen voor deze houten jaren 30 balustrade zijn allemaal te koop bij Stair Care. Te leveren in verschillende maten en houtsoorten.

Stair Care heeft nieuw in het assortiment sinds 2015 het buiten balustrade programma van richard burbidge.
de balustrades zijn leverbaar als een complete set, maar ook in losse onderdelen. Het materiaal is behandeld met micropro diep getrokken behandeld, speciaal voor buiten toepassing.

Op maat gemaakte RVS balustrade

Bent u op zoek naar een moderne balustrade en houd u meer van een strakke vormgeving dan zijn ook hier schitterende modellen samen te stellen. Op dit moment is het een trend om te kiezen voor RVS in combinatie met naturel houten kleuren. De balustrades RVS kunt u zelf samenstellen met verticale stangen of horizontale gespannen staaldraden. Ook LED trapverlichting is hierin toe te passen. Er zijn diverse bedrijven die dit volledig op maat voor u kunnen maken, exact zoal u dit wilt. Bent u niet zo handig of heeft u weinig tijd voor deze klus dan kunt u dit werk ook laten uitvoeren door montage specialisten op dit gebied. De organisatie de Vakman in Amersfoort is zo’n organisatie, zij zijn klus professionals en hebben op ieder vakgebied wel specialisten in iedere provincie.

Heeft u technische vragen over het vervangen of renoveren van uw balustrade, of bent u op zoek naar een montage bedrijf bij u in de regio, mail dan uw vraag even naar mij dan help ik u graag hier verder mee. +Simon van Eijk

Aangepast en gecontroleerd op 4 februari 2016

One comment

  1. Beste heer van Eijk,

    Een stuk van mijn balustrade hekwerk moet vervangen worden, maar ik weet niet goed hoe ik het moet aanpakken. Kan ik u wellicht wat foto's sturen zodat u mij kan adviseren?

    Alvast bedankt voor uw reactie,
    van der Heijden

Comments are closed.

Betaal in termijnen

Bij besteding tussen €250,- en €5000,-

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Voor 12:30 uur besteld

Volgende werkdag in huis (indien op voorraad)