Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

RVS tussenstuk hoofdbaluster verstelbaar gebogen

RVS tussenstuk hoofdbaluster verstelbaar/gebogen
Prijs:
€ 38,54
Klant waardering: 5 van 5 sterren!

Bijpassende producten
Artikelcode: 100806
Leverbaar met levertijd

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING: art. 15036400
Dit tussenstuk van RVS is geschikt om op het uiteinde van de RVS hoofdbaluster te plaatsen. Aan de bovenkant van dit tussenstuk kunt u een steun/zadel voor een trapleuning plaatsen. Zo is de hoofdbaluster/moderne balustrade in zijn geheel mooi afgewerkt.
Dit tussenstuk is zowel gebogen als verstelbaar aan de bovenkant, waardoor u zelf de hoek kunt bepalen waarin de trapleuning moet komen te staan.
Alle artikelen die u nodig heeft voor een moderne balustrade vindt u onder 'balustrade toebehoren modern' en de hoofdbalusters onder 'balustrade hoofdbaluster modern'.

Afmetingen: onderstuk wat in de hoofdbaluster past 42,4mm breed, hoogte vanaf het einde van de hoofdbaluster 87,5/127,5mm (afhankelijk van de hoek waarin u het buigbare stuk zet), midden van het tussenstuk tot het uiteinde van het gebogen stuk 65mm.

LEVERTIJDEN:
Indien niet voorradig levertijd circa 10 werkdagen.
van Meike DuthlerDatum toegevoegd: 25/03/2010

Ben niet zo erg handig dus snapte eerst niet goed hoe het werkte. Met wat uitleg van een medewerker had ik door dat dit een erg handig systeem is waarmee ik zelf alles heb kunnen samenstellen.

Klant waardering:  5 van 5 sterren!