Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Houten trap traditioneel open eikenhout

Prijs:
€ 2.348,83
Klant waardering: 5 van 5 sterren!
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen
Artikelcode: 101962
Leverbaar met levertijd

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
De houten trappen van Stair Care zijn robuuste houten trappen die volledig voldoen aan het bouwbesluit. De houten trappen zijn van een hoogstaande kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd door de doorgevoerde standaardisatie. Standaard wordt deze houten trap geleverd in een open uitvoering. De houten trap wordt bij u thuis gemeten en geplaatst door de ervaren trappenmakers (met uitzondering van het aftimmerwerk).
De trapzijkanten en treden zijn 37mm dik en van kwalitatief gesorteerd en vakkundig gedroogd hout. Alle onderdelen zijn strak geschuurd en voorzien van ronde kanten. Het gehele product is onbehandeld en kan voor een meerprijs worden voorzien van een grondlaag verf of lak. Door de vele extra's kunt u de trap samenstellen naar uw eigen smaak, die past in uw interieur. Zowel klassiek, modern als traditioneel, alles is mogelijk. Als u een echte Eye catcher van uw trap wilt maken, dan kunt u met de traponderdelen van Stair Care naar hartenlust combineren. Natuurlijk kunt u ook inspiratie op doen in ons fotoboek of vrijblijvend langskomen in onze showroom.

LET OP! 0 - 2 m2: geeft de oppervlakte van de trap aan (van boven af gezien). Vaak is 0 - 2 m2 trapoppervlakte voor trappen volgens het oude bouwbesluit, dat zijn de woningen die gebouwd zijn tot 2003. De trap oppervlakte 2,1 - 3,5 m2 gaat vaak over woningen die gebouwd zijn vanaf 2003 en deze vallen onder het nieuwe bouwbesluit.

LEVERTIJD:
Omdat het gaat om een op maat gemaakte trap is de geschatte levertijd 30 dagen.
van Marieke DamDatum toegevoegd: 27/04/2011

Een nieuwe trap laten plaatsen door Basis trappen, erg goede kwaliteit, netjes te werk gegaan en het resultaat mag er zijn! Een goede mooie trap voor een goede prijs

Klant waardering:  5 van 5 sterren!