Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Basis trap 0 - 2 m2 beuken dichte trap

Prijs:
€ 2.320,86
Klant waardering:
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen
Artikelcode: 101965
Leverbaar met levertijd

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
De basis trappen van Stair Care zijn robuuste trappen die volledig voldoen aan het bouwbesluit. De trappen zijn van een hoogstaande kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd door de doorgevoerde standaardisatie. De trappenmaker maakt dan voor uw trap stootborden van 12mm dik, waardoor uw trap bij montage dicht gemaakt wordt. De trap wordt bij u thuis gemeten en geplaatst door de ervaren trappenmakers van Basis trappen (met uitzondering van het aftimmerwerk).
De trapzijkanten en treden zijn 37mm dik en van kwalitatief gesorteerd en vakkundig gedroogd hout. Alle onderdelen zijn strak geschuurd en voorzien van ronde kanten. Het gehele product is onbehandeld en kan voor een meerprijs worden voorzien van een grondlaag verf of lak. Door de vele extra's kunt u de trap samenstellen naar uw eigen smaak, die past in uw interieur. Zowel klassiek, modern als traditioneel, alles is mogelijk. Als u een echte Eye catcher van uw trap wilt maken, dan kunt u met de traponderdelen van Stair Care naar hartenlust combineren. Natuurlijk kunt u ook inspiratie op doen in ons fotoboek of vrijblijvend langskomen in onze showroom.

LET OP! 0 - 2 m2: geeft de oppervlakte van de trap aan (van boven af gezien). Vaak is 0 - 2 m2 trapoppervlakte voor trappen volgens het oude bouwbesluit, dat zijn de woningen die gebouwd zijn tot 2003. De trap oppervlakte 2,1 - 3,5 m2 gaat vaak over woningen die gebouwd zijn vanaf 2003 en deze vallen onder het nieuwe bouwbesluit.

LEVERTIJD:
Omdat het gaat om een op maat gemaakte trap is de geschatte levertijd 30 dagen.
van Ruud BakkerDatum toegevoegd: 14/01/2015

Super mooie trap. Wij hebben een dichte trap gekozen omdat het hout dan mooier uit komt in de hal.

Klant waardering: