Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Bouwpakket trap Kya hgt 228 282cm grijs, licht beuken

Normale prijs:
€ 1.505,55

Aanbiedingsprijs:
€ 995,00
Klant waardering: 5 van 5 sterren!
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen

Bijpassende producten


Artikelcode: 101357
Leverbaar met levertijd

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
De bouwpakket trap Kya is een nieuw model in de kleur grijs RAL 9006. De trap heeft massief beuken treden die blank gelakt zijn. De trap wordt compleet geleverd met hekwerk aan één zijde. De trap is vooral geschikt voor een verbinging naar kleinere ruimtes, bijvoorbeeld naar de zolderverdieping. De handig gevormde treden zorgen dat u toch uw voet goed op de trede kunt plaatsen, zelfs als u een draai in de trap neemt. Een uitgebreide montagehandleiding op DVD helpt u deze trap goed te monteren.

Dit model is leverbaar in een vaste breedte van 58cm en zeer geschikt voor de kleinere ruimtes. De treden zijn zigzag geplaatst waardoor een optimale ruimtebesparing ontstaat. De trap kan zowel linksbuigend als rechtsbuigend worden gebruikt. Het model is toe te passen bij een vierkant trapgat, een bordes of vide. Er is een extra leuningbalustrade module zodat u de trap aan beide zijden kunt voorzien van een balustrade leuning.

SPECIFICATIES:
- Hoogte:228-282cm / aantal treden:11 / kleur: grijs RAL 9006, blank beuken.
- De trap is zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.
- Geschikt voor een vierkant trapgat, een bordes of vide.
- Afmeting trapgat dient minimaal 10cm breder te zijn. VB: trapbreedte 58cm = trapgat 68cm.
- De trap wordt geleverd in een kist, afmetingen: 113x65x44cm, gewicht 120kg.

De balustrade dient u zelf samen te stellen en als extra module bij te bestellen. De maatvoering is 120cm lang en 100cm hoog, tussen de spijltjes is de maat 16cm en er zijn 7 gespannen RVS staalkabels. Alles volgens de veiligheidsnorm. De balustrade modules zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en worden geleverd met muurbeugels en extra 2 vide of vloersteunen zodat alles goed vast gemonteerd kan worden.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.
van Wilco DenverDatum toegevoegd: 18/10/2010

Voor naar onze zolder wilde wij een trap die niet te veel ruimte in nam, maar de meeste die we hadden gezien stelde niet veel voor. Dit is een ruimtebesparende trap maar ziet er wel schitterend uit, er staat wel echt een trap.

Klant waardering:  5 van 5 sterren!