Bouwpakket trappen

Spiltrap magia50.Xtra dm:110cm hgt:232-259cm grijs
Toon filters

Bouwpakket trappen in veel uitvoeringen en maten

Doe-Het-Zelf Bouwpakket trappen

Bent u zelf een beetje handig en wilt u niet te veel geld uit geven voor een zoldertrap? Dan voldoen deze doe het zelf trappen zeker.

Veel doe het zelf trappen leveren wij als een bouwpakket. Er zijn verschillende soorten doe het zelf trappen, zoals:

  • Wenteltrappen
  • Draaitrappen voor binnen en buiten
  • Spiltrappen
  • Steektrappen
  • Molenaarstrappen

Bij alle wenteltrappen en spiltrappen zit een zeer uitgebreide DVD waarbij stapsgewijs wordt uitgelegd en ook gedemonstreerd, hoe u de trap moet monteren, inclusief onze tips. Alle onderdelen zitten gesorteerd verpakt, zodat u snel de goede onderdelen kunt vinden.

Is er weinig ruimte voor een rechte trap, maar wilt u toch een trap waar het mogelijk is om vooruit de trap af te lopen? Dan is de molenaarstrap ideaal. Door de speciale vorm van de traptreden is een molenaarstrap veiliger dan een normale steektrap.

Wilt u ook direct de trapleuning of de balustrade vervangen, bekijk dan ook ons trapleuning assortiment. Zowel in hout, rvs recht en gebogen.

Alle spil- en zoldertrappen voldoen aan de hoogste veiligheid en worden geleverd met 3 jaar garantie. Voor het monteren van de doe het zelf trappen heeft u geen speciaal gereedschap nodig, de trappen worden in een sterke kist zowel gratis bij u  thuisbezorgd.

Heeft u hulp of advies nodig? Klantenservice helpt u graag verder. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze spiltrap gids.

Op al onze bouwpakket trappen krijgt u gegarandeerd de laagste prijs!