Bouwpakket molenaarstrap

Bouwpakket molenaarstrap

OMSCHRIJVING:
Deze rechte bouwpakket steektrap model Osaka van het type molenaarstrap is een ruimtebesparende trap. De trap is uitgevoerd in beukenhout. De breedte van de trap is 60cm en op te bouwen tot een maximale hoogte van 280cm. Om de exacte hoogte van de trap te verkrijgen, zaagt u deze zelf op de juiste hoogte. De trap is onbehandeld en moet nog worden afgelakt.
Deze molenaars trap is eenvoudig zelf te monteren en is prima toe te passen in renovatie projecten en zeer geschikt voor de kleine ruimtes.

LET OP! Deze trap wordt geleverd met een metalen hulpstuk om de hoogte van de treden en de helling van de trap te regelen.

SPECIFICATIES:
– hoogte: 280cm
– breedte: 60cm
– aantrede: 19/10cm
– optrede: variabel
– aantal treden: 13 stuks
– dikte treden: 2,7cm
– minimale trapgat maat: 134x60cm

OPTIES:
– Balustrade borstwering 1 model.

FABRIKANT:
Sogem.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 10 werkdagen.

Molenaarstrap osaka en tokyo
Molenaarstrappen
Molenaars steektrappen zijn ideaal als er weinig ruimte is voor een rechte trap naar een verdieping en wordt daarom vaak toegepast als zoldertrap. Door de speciale vorm van de traptreden is het ook mogelijk om vooruit de trap af te lopen en is de voet goed neer te zetten op de extra diepe traptrede.
De naam molenaarstrap komt zo aan zijn naam omdat dit soort trappen veel werden toegepast in de Hollandse molens.

De molenaarstrappen zijn in twee verschillende modellen leverbaar: model Tokyo en model Osaka. Model Tokyo is gemaakt van vurenhout en sluit direct aan op de zoldervloer. Model Osaka is gemaakt van beukenhout en heeft een rondere look. Beide modellen hebben een maximale hoogte van 280cm en zijn makkelijk op maat te zagen.
Extra informatie:
Blog artikel: ‘Rechte steektrap als bouwpakket’

Montage tekening
Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs en GRATIS verzending!

Alle 2 resultaten