Buiten trap Civik Zink

Buiten trap Civik Zink

OMSCHRIJVING:
Bouwpakket trap Model Civik Zink is een prachtige stalen spiltrap. De trap is behandeld in een warm zinkbad waardoor hij zeer geschikt is voor buiten toepassing, maar hij kan natuurlijk ook binnen worden gebruikt. Hij is bestand tegen -20Cº, +50Cº en regen.
Alle bouten en moeren zijn van RVS zodat roesten niet kan plaatsvinden. Met deze buitentrap heeft u minimale onderhoud voor een lange tijd.
Daarnaast is de trap uitgevoerd met een buigbare zwarte kunststofleuning (diameter rond 43mm) met een aluminium kern (hierdoor is hij wel eenvoudig te buigen, maar toch nog ontzettend stevig). De treden hebben geponste randen waardoor er een perfecte antislip ontstaat en water niet op de treden blijft liggen.
De trap wordt compleet geleverd met een leuning, balustrade aan één zijde van de trap, treden en bordes. Om het trapgat af te schermen dient u een hekwerk balustrade extra bij te bestellen. De trap is zowel geschikt voor een rond trapgat als een vierkant trapgat. Een uitgebreide DVD met montage instructie helpt u stapsgewijs bij de montage. Alles is keurig verpakt in een handzame kist met materiaallijsten en montage tekeningen.

SPECIFICATIES:
– Diameter:140cm / hoogte:252-305cm / aantal treden:13
– De trap is zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.
– Geschikt voor een vierkant trapgat, een rond trapgat, een bordes of vide.
– Afmeting trapgat dient minimaal 5cm groter te zijn. VB: trapdiameter 120cm = trapgatdiameter 125cm.
– De trap wordt geleverd in een kist, afmetingen: 124x100x58cm, gewicht 220kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Civik zink - prachtige buiten spiltrap
Stalen wenteltrap voor buiten
Buitentrap Civik Zink is een prachtige stalen spiltrap, die speciaal gemaakt is voor buiten toepassingen bijvoorbeeld in uw tuin of als nood trap.
Deze spiltrap is een staal verzinkte uitvoering, waarvoor de fabriek 3 jaar garantie geeft. Alle bouten en moeren voor de montage zijn van roest vast staal. De trap heeft een groot bordes boven aan de trap zodat er veilig kan worden opgestapt.

De wenteltrap wordt geleverd als doe-het-zelf pakket met een klein stukje bordes hekwerk.
Het monteren van deze trap is een aardige klus maar wordt goed uitgelegd en ondersteund met een bijgeleverde dvd en montage instructie boekje.
Onze houten steektrappen en molenaarstrappen kunnen goed behandeld met buitenbeits ook buiten gebruikt worden. Raadpleeg bij twijfel eventueel een verfspecialist.
Kijk hier in ons fotoboek voor prachtige voorbeelden. Een uitgebreide montage-DVD helpt u stapsgewijs bij de montage
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs.