Buiten trap Steel Zink

Buiten trap Steel Zink

OMSCHRIJVING:
Bouwpakket trap Steel Zink is een wenteltrap voor buitenshuis. De trap is gemaakt van staal dat wordt beschermd met een laagje zink. De handregel/leuning is gemaakt van grijs PVC, net als de trapafwerkingen. De geprofileerde leuning is van buigbaar kunststof met een aluminium kern. De bouten zijn gemaakt van inox-staal. Het hekwerk bestaat uit tussenbalusters van staal dat wordt beschermd met een laagje zink. De trap heeft een bordes waardoor deze kan worden gemonteerd in openingen zonder trapgat of met een vierkant trapgat. Deze wentel trap is zowel links- als rechtsdraaiend te gebruiken. De treden hebben geponste randen waardoor er een perfecte antislip ontstaat en water niet op de treden blijft liggen.

SPECIFICATIES:
– Diameter:140cm / hoogte:294-329cm / kleur:zink.
– 13 antisliptreden, 1 universeel trapbordes, volledige hekwerk:trapleuning met verticale tussenbalusters.
– Kan zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend worden gebruikt.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Steel Zink - prachtige buiten spiltrap
Wenteltrap voor buiten
Buiten wenteltrap model Steel Zink is electrolitisch verzinkt en kan worden gebruikt als nood trap in bijvoorbeeld uw tuin, of als trap voor naar het dakterras of gewoon als extra ingang.
Doordat het metaal van deze wenteltrap is voorzien van een laagje zink, is deze trap uitermate geschikt voor buiten en gaat deze hierdoor veel langer mee en is bestand tegen alle weersinvloeden.
De traptreden hebben uitgestanste gaten zodat er geen water op de treden blijft liggen. Hierdoor heeft de trap ook een goede antislip bij het belopen.

Alle bouten, moeren en verbindingsstukken zijn uitgevoerd in een rvs waardoor de kwaliteit van deze trap hoog te noemen is.
Bekijk grotere foto’s in het fotoboek.
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs.