Diameter 140cm

Diameter 140cm

OMSCHRIJVING:
Bouwpakket trap Model Civik Zink is een prachtige stalen spiltrap. De trap is behandeld in een warm zinkbad waardoor hij zeer geschikt is voor buiten toepassing, maar hij kan natuurlijk ook binnen worden gebruikt. Hij is bestand tegen -20Cº, +50Cº en regen.
Alle bouten en moeren zijn van RVS zodat roesten niet kan plaatsvinden. Met deze buitentrap heeft u minimale onderhoud voor een lange tijd.
Daarnaast is de trap uitgevoerd met een buigbare zwarte kunststofleuning (diameter rond 43mm) met een aluminium kern (hierdoor is hij wel eenvoudig te buigen, maar toch nog ontzettend stevig). De treden hebben geponste randen waardoor er een perfecte antislip ontstaat en water niet op de treden blijft liggen.
De trap wordt compleet geleverd met een leuning, balustrade aan één zijde van de trap, treden en bordes. Om het trapgat af te schermen dient u een hekwerk balustrade extra bij te bestellen. De trap is zowel geschikt voor een rond trapgat als een vierkant trapgat. Een uitgebreide DVD met montage instructie helpt u stapsgewijs bij de montage. Alles is keurig verpakt in een handzame kist met materiaallijsten en montage tekeningen.

SPECIFICATIES:
– Diameter:140cm / hoogte:252-305cm / aantal treden:13
– De trap is zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.
– Geschikt voor een vierkant trapgat, een rond trapgat, een bordes of vide.
– Afmeting trapgat dient minimaal 5cm groter te zijn. VB: trapdiameter 120cm = trapgatdiameter 125cm.
– De trap wordt geleverd in een kist, afmetingen: 124x100x58cm, gewicht 220kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Spiltrap civik zink - laagste prijs garantie  

Draaitrap model Civik Zink is een trap die zeer geschikt is voor buiten toepassingen. De draaitrap is vervaardigd van staal en is daarna elektrolitisch behandeld in een zinkbad. Hierdoor is de trap bestand tegen roesten en heeft daardoor een lange levensduur.

Er zijn diverse toepassingen mogenlijk, de draaitrap weegt circa 130kg waardoor het wel nodig is dat de spiltrap op een harde ondergrond wordt geplaatst.
Het beste is om een kleine funderings plaat te storten zodat de trap niet langzaam weg zakt in de grond. De draaitrap word bovenaan met een 2 tal beugels aan de muur of de dakrand gemonteerd waarop het bordes wordt aangesloten.
Deze draaitrappen zijn zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend te gebruiken worden in een kist geleverd met een uitgebreide dvd montage instructie.
 
Bekijk de prachtige foto’s in ons fotoboek.

Enige resultaat
Aanbieding!
Spiltrap Civik Zink
 1.250,00 2.021,99