Spiltrap Civik

Spiltrap Civik

OMSCHRIJVING:
Deze balustrade is geschikt voor de bouwpakket trap model Civik. Deze balustrade is noodzakelijk om de opening van de bovenste verdieping (trapgat) veilig te maken. Het is een balustrade van 120cm breed bestaande uit 10 tussenbalusters, een leuning en bevestigingsmiddelen. De leuning kan ook cirkelvormig worden gebogen. De balustrade is zeer goed toe te passen voor afscherming van het bestaande trapgat, maar ook voor het vervangen van uw oude versleten balustrade leuning van uw bestaande trap. De leuning is namelijk eenvoudig te buigen in de gewenste vorm. De aluminium binnenkern maakt deze leuning erg sterk. Meerdere balustrades zijn eenvoudig te koppelen tot de gewenste lengte. Voor het renoveren van uw bestaande spiltrap of wenteltrap heeft u meestal 3 balustrades nodig.

SPECIFICATIES:
– 120cm breed / minimale hoogte:70cm / maximale hoogte:100cm / kleur:wit.
– Materiaal: PVC / metaal.
– Leuning: kunststof, 43mm doorsnede, eenvoudig met de hand te buigen.
– Maat verpakking:15x10x125cm / gewicht:13kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Spiltrap civik laagste prijs garantie
Wenteltrap model Civik
Dit is een prachtige stalen trap. Dit moderne model is verkrijgbaar in de RAL kleuren wit 9010, zwart 9017 en grijs 9006. De wenteltrap is uitgevoerd in gepoedercoat staal en wordt volledig in losse onderdelen geleverd. Op de traptreden zit een zwarte antislip mat voor extra veiligheid.
Door de grote bordes is de trap niet alleen toe te passen voor een rond of een vierkant trappengat, maar ook met een aansluiting op een vide of veranda balkon.

De 4 stalen spijltjes per trede geven een behoorlijke stevigheid aan de trap. De ruimte tussen de spijltjes is 8 cm waardoor bij deze wenteltrap extra veiligheid wordt geboden.
Deze wenteltrap voldoet niet aan het bouwbesluit, maar voor renovatie doeleinden is dit een prima wenteltrap. De trap wordt in een kist geleverd met een uitgebreide instructie dvd voor de montage. Voor de echte doe het zelver een mooi klusje om deze trap te monteren.
Doe inspiratie op in ons fotoboek.
Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs!