Wenteltrappen

Wenteltrappen

OMSCHRIJVING:
Deze balustrade is geschikt voor de bouwpakket trap model Civik. Deze balustrade is noodzakelijk om de opening van de bovenste verdieping (trapgat) veilig te maken. Het is een balustrade van 120cm breed bestaande uit 10 tussenbalusters, een leuning en bevestigingsmiddelen. De leuning kan ook cirkelvormig worden gebogen. De balustrade is zeer goed toe te passen voor afscherming van het bestaande trapgat, maar ook voor het vervangen van uw oude versleten balustrade leuning van uw bestaande trap. De leuning is namelijk eenvoudig te buigen in de gewenste vorm. De aluminium binnenkern maakt deze leuning erg sterk. Meerdere balustrades zijn eenvoudig te koppelen tot de gewenste lengte. Voor het renoveren van uw bestaande spiltrap of wenteltrap heeft u meestal 3 balustrades nodig.

SPECIFICATIES:
– 120cm breed / minimale hoogte:70cm / maximale hoogte:100cm / kleur:wit.
– Materiaal: PVC / metaal.
– Leuning: kunststof, 43mm doorsnede, eenvoudig met de hand te buigen.
– Maat verpakking:15x10x125cm / gewicht:13kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Wenteltrap Klan - bouwpakket
Wenteltrappen
ook wel draaitrap genoemd, zijn trappen die rond een centraal paal naar boven gaan. Vaak worden ze om die reden een draaitrap genoemd. Een wenteltrap is een fraaie ruimtebesparende oplossing en is door de grote diversiteit aan vormen en materialen in bijna elke situatie inzetbaar.
Een spiltrap is een specifieke vorm van een wenteltrap. De tredes lopen om een spil, waar de rest van de trap ook aan vast zit. Door de compactere structuur heeft een spiltrap vaak minder ruimte nodig dan een normale wenteltrap. Het grootste deel van ons assortiment wenteltrappen valt onder deze categorie en kan ook gebruikt worden als traprenovatie.
U krijgt bij ons gegarandeerd de laagste prijs!