Wenteltrappen

Wenteltrappen

OMSCHRIJVING:
Bouwpakket trap Cube (vierkant) is uitgevoerd in een kleurencombinatie van staal in de kleur chroom met lichte treden in massief beukenhout. De afwerking komt overeen met de kleur van de trap. De handregel is in PVC met houteffect en heeft een aluminium kern. Hij is beschikbaar in een donkere of lichte kleur, in combinatie met de kleur van de trede.
Het hekwerk bestaat uit tussenbalusters van gelakt staal (wit of chroom). De wenteltrap heeft een trapeziumvormige overloop die, aangepast gedurende de installatiefase, in verschillende trapgaten geïnstalleerd kan worden. De wentelrichting, met de klok mee of tegen de klok in, wordt besloten bij het installeren.

SPECIFICATIES:
– Diameter:138cm / Hoogte:333-380cm / aantal treden:15 / kleur:chroom, licht beuken.
– Geschikt voor een vierkant trapgat, een bordes of een vide.
– De trap is zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Wenteltrap Klan - bouwpakket
Wenteltrappen
ook wel draaitrap genoemd, zijn trappen die rond een centraal paal naar boven gaan. Vaak worden ze om die reden een draaitrap genoemd. Een wenteltrap is een fraaie ruimtebesparende oplossing en is door de grote diversiteit aan vormen en materialen in bijna elke situatie inzetbaar.
Een spiltrap is een specifieke vorm van een wenteltrap. De tredes lopen om een spil, waar de rest van de trap ook aan vast zit. Door de compactere structuur heeft een spiltrap vaak minder ruimte nodig dan een normale wenteltrap. Het grootste deel van ons assortiment wenteltrappen valt onder deze categorie en kan ook gebruikt worden als traprenovatie.
U krijgt bij ons gegarandeerd de laagste prijs!