Spiltrap Kloe

Spiltrap Kloe

OMSCHRIJVING:
Deze balustrade is geschikt voor de bouwpakket trap model Kloe. De balustrade heeft 5 tussenbalusters, RVS staaldraad en bevestigingsmateriaal. De balustrade is zeer goed toe te passen voor het afschermen van het bestaande trapgat. U kunt ook de leuning los gebruiken ter vervanging van uw oude balustradeleuning. Deze leuning is namelijk eenvoudig te buigen in de gewenste vorm vanwege de PVC buitenkant. De aluminium binnenkern maakt deze leuning erg sterk. Als u meerdere balustrades nodig heeft, kunt u deze aan elkaar koppelen tot de gewenste lengte. Voor het renoveren van uw bestaande spiltrap of wenteltrap heeft u meestal 3 balustrades nodig.

SPECIFICATIES:
– 120cm breed / minimale hoogte:70cm / maximale hoogte:100cm / kleur: donker beukenkleur, wit.
– Materiaal: PVC, metaal, RVS staaldraad.
– Leuning: in exact dezelfde kleur als de treden/leuning van de trap Klan.
– Afmetingen:15x10x125cm / gewicht:13kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Spiltrap Kloe - voordelige bouwpakket trap
Wenteltrap Kloe is een moderne wentel trap met beuken houten treden en uitgevoerd met ijzeren buis balusters die door iedere traptrede loopt en aan de onderzijde wordt gemonteerd.
Hierdoor is de trap extra sterk en stabiel bij het belopen. De rvs staaldraad kan op verschillende manieren worden aangebracht. Hierdoor krijgt deze wenteltrap een moderne uitstraling.
De wenteltrap wordt geleverd in drie RAL kleuren, namelijk zwart, wit en grijs. Deze verf is met behulp van een poeder coating aangebracht voor een supersterke laag.

Bij dit doe het zelf pakket wordt een uitgebreide DVD met montage-instructie, een materiaallijst en montagetekeningen geleverd, wat de montage een stuk makkelijker maakt.
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs!

Alle 2 resultaten