Spiltrap Nice

Spiltrap Nice

OMSCHRIJVING:
Bouwpakket trap model Nice 1.2 is een super basic model spil trap en hierdoor scherp geprijsd. Deze moderne spil trap is leverbaar met een diameter van 130cm en alleen leverbaar in de kleur grijs. De trap is toe te passen tussen een vloer, vloerhoogte van 240cm tot 283cm.
De trap is uitgevoerd met een buigbare kunststof leuning met een aluminium binnen kern. Ook de leuning is alleen leverbaar in de kleur grijs. De traptreden en het bordes zijn uitgevoerd in een onbehandeld en niet afgelakt berken multiplex van 35mm.
De trap wordt compleet geleverd met een leuning balustrade aan een zijde van de trap, treden en bordes. Een uitgebreide DVD montage instructie helpt u stapsgewijs bij de montage. Alles is keurig verpakt in een handzame kist met materiaal lijsten en montage tekeningen.

SPECIFICATIES:
– Diamtr:130cm / hgt:tot 283cm / 12 treden.
– Alleen verkrijgbaar in de kleur grijs.
– Er zijn geen losse onderdelen als treden of traphekken verkrijgbaar.
– De optrede is verstelbaar van 20 tot 23,5cm.
– Zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.

FABRIKANT:
Arke Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

Spiltrap nice - laagste prijs garantie
Wenteltrap doe het zelf model
De Wenteltrap Nice is een basic model trap om zelf te monteren. Hierdoor is de wenteltrap zeer scherp geprijsd!

Een super moderne wenteltrap die leverbaar is in de kleur grijs, een diameter heeft van 130cm en is op te bouwen in variabele hoogtes tot een maximale lengte van 330cm. De hoogte stelt u eenvoudig af door de vulringen die tussen iedere traptrede wordt geplaatst. 
De wenteltrap heeft traptreden van triplex hout en zijn onbehandeld. U moet deze dus zelf nog schilderen of aflakken. De traptreden zijn wel iets minder diep maar de trap is nog zeer goed beloopbaar.
Deze wenteltrap monteer je makkelijk met behulp van een bijgeleverde instructie DVD.
Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs!

Alle 3 resultaten