Spiltrap Steel

Spiltrap Steel

OMSCHRIJVING:
Model Steel is een bouwpakket trap in de kleur chroom. Deze spil trap heeft een grijze leuning (niet rond), grijze trapafwerkingen en grijze panelen die dienen als antislip en slijtbescherming van de treden. De leuning is van PVC en heeft een kolom-achtige vorm.
Deze trap heeft als kenmerk dat hij een universeel trapbordes heeft en daardoor op verschillende openingen kan worden gemonteerd. De trap heeft twee draairichtingen, zowel links- als rechtsom.
De trap wordt compleet geleverd met een leuning balustrade aan één zijde van de trap, treden en een bordes. Een uitgebreide DVD met montage instructie helpt u stapsgewijs bij de montage. Alles is keurig verpakt in een handzame kist met materiaallijsten en montagetekeningen.

SPECIFICATIES:
– Diameter:140cm / hoogte:273-305cm / kleur:chroom.
– 12 antisliptreden, 1 universeel trapbordes, volledige trapleuning met verticale tussenbalusters.
– Kan zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend worden gebruikt.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Spiltrap Ring Line - voordelige bouwpakket trap
Spiltrap Steel is vervaardigd in gelakt staal en leverbaar in de kleur wit RAL 9010 of chroom. Deze trap heeft een grijze pvc trapleuning (kolom-vormig), grijze trapafwerkingen en grijze antislip panelen die dienen als antislip en slijtbescherming van de traptreden.
De verticale trapspijltjes staan 8cm uit elkaar waardoor deze trap kind vriendelijk is. Jammer genoeg voldoet deze trap niet aan het Nederlands bouwbesluit voor nieuwbouw huizen. Gaat u renovatie toepassen dan is dit een prima toe te passen trap.
De draairichting van de trap is zowel links als rechtsdraaiend toe te passen en de trap is op te bouwen tot een maximale hoogte van 376cm.
Deze doe het zelf bouwpakket wordt geleverd in een kist. Alles netjes verpakt in blisters en voorzien van een uitgebreide montage dvd. Bekijk hier de bijpassende montage-handleiding
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs!

Alle 2 resultaten