Zoldertrappen

Zoldertrappen

OMSCHRIJVING:
Deze bouwpakket trap model Karina heeft blank gelakte massief beuken treden. Het hekwerk van de trap is in de kleur zwart RAL 9017. De trap wordt compleet geleverd met hekwerk aan één zijde en uitgebreide montagehandleiding op DVD. De trap is vooral geschikt voor een verbinding naar kleinere ruimtes, bijvoorbeeld naar de zolderverdieping. De handig gevormde treden zorgen ervoor dat u uw voet goed en ruim op de trede kunt plaatsen, zelfs als u een draai in de trap neemt. De trap kan zowel linksbuigend als rechtsbuigend worden gebruikt.
Het model is toe te passen bij een vierkant trapgat, een bordes of een vide. Er is een extra leuning-balustrade te verkrijgen zodat u de trap aan beide zijden kunt voorzien van een balustrade-leuning.

SPECIFICATIES:
– Hoogte: 247-305cm / aantal treden: 12 / kleur: zwart RAL 9017, blank gelakt beuken.
– De trap is zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.
– Geschikt voor een vierkant trapgat, een bordes of een vide.
– Afmeting trapgat dient minimaal 10cm breder te zijn. VB: trapbreedte 54cm = trapgatbreedte 64cm.
– De trap wordt geleverd in een kist, afmetingen: 124x100x58cm, gewicht 270kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Zoldertrap bouwpakket trap

Zoldertrappen of Vlizotrap

Een zoldertrap wordt vaak geleverd als een inklapbare ladder, een vlizotrap. Regelmatig worden deze trappen aangeschaft omdat er geen ruimte is voor een normale trap. Toch is er vaak behoefte naar een trap waar het mogelijk is om ook vooruit de trap af te lopen. Dan bieden onze ruimtebesparende trappen uitkomst.

Alle trappen worden geleverd als een bouwpakket molenaarstrap, waardoor er voor een goede prijs altijd een passende oplossing is voor uw zolder. Door de speciale molenaarstreden is het mogelijk om de trappen vooruit af te lopen zonder dat de trap veel ruimte nodig heeft.
Voor elke trap is er een speciale montage-film, waarin precies uitgelegd wordt hoe u de zoldertrap in elkaar zet.  
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs!