Zoldertrappen

Zoldertrappen

OMSCHRIJVING:
Deze balustrade is geschikt voor de bouwpakket trap model Karina. Deze balustrade is noodzakelijk om de opening van de bovenste verdieping (trapgat) veilig te maken. Het is een balustrade van 120cm breed bestaande uit 10 tussenbalusters, een leuning en bevestigingsmiddelen. De leuning kan ook cirkelvormig worden gebogen. De balustrade is zeer goed toe te passen voor het afschermen van het bestaande trapgat, maar ook voor het vervangen van uw oude versleten balustrade leuning van uw bestaande trap. De leuning is namelijk eenvoudig te buigen in de gewenste vorm. De aluminium binnenkern maakt deze leuning erg sterk. Meerdere balustrades zijn eenvoudig te koppelen tot de gewenste lengte. Voor het renoveren van uw bestaande spiltrap of wenteltrap heeft u meestal 3 balustrades nodig.

SPECIFICATIES:
– 120cm breed / minimale hoogte:70cm / maximale hoogte:100cm / kleur:wit.
– Materiaal: PVC / metaal.
– Leuning: kunststof, 43mm doorsnede, eenvoudig met de hand te buigen.
– Maat verpakking:15x10x125cm / gewicht:13kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Zoldertrap bouwpakket trap

Zoldertrappen of Vlizotrap

Een zoldertrap wordt vaak geleverd als een inklapbare ladder, een vlizotrap. Regelmatig worden deze trappen aangeschaft omdat er geen ruimte is voor een normale trap. Toch is er vaak behoefte naar een trap waar het mogelijk is om ook vooruit de trap af te lopen. Dan bieden onze ruimtebesparende trappen uitkomst.

Alle trappen worden geleverd als een bouwpakket molenaarstrap, waardoor er voor een goede prijs altijd een passende oplossing is voor uw zolder. Door de speciale molenaarstreden is het mogelijk om de trappen vooruit af te lopen zonder dat de trap veel ruimte nodig heeft.
Voor elke trap is er een speciale montage-film, waarin precies uitgelegd wordt hoe u de zoldertrap in elkaar zet.  
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs! 

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond
1 2