Zoldertrap Karina

Zoldertrap Karina

OMSCHRIJVING:
Deze bouwpakket trap model Karina heeft blank gelakte massief beuken treden. Het hekwerk van de trap is in de kleur wit RAL 9010. De trap wordt compleet geleverd met hekwerk aan één zijde en uitgebreide montagehandleiding op DVD. De trap is vooral geschikt voor een verbinding naar kleinere ruimtes, bijvoorbeeld naar de zolderverdieping. De handig gevormde treden zorgen ervoor dat u uw voet goed en ruim op de trede kunt plaatsen, zelfs als u een draai in de trap neemt. De trap kan zowel linksbuigend als rechtsbuigend worden gebruikt.
Het model is toe te passen bij een vierkant trapgat, een bordes of een vide. Er is een extra leuning-balustrade te verkrijgen zodat u de trap aan beide zijden kunt voorzien van een balustrade-leuning.

SPECIFICATIES:
– Hoogte:228-282cm / aantal treden: 11 / kleur: wit RAL 9010, blank gelakt beuken.
– De trap is zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend toe te passen.
– Geschikt voor een vierkant trapgat, een bordes of een vide.
– Afmeting trapgat dient minimaal 10cm breder te zijn. VB: trapbreedte 54cm = trapgatbreedte 64cm.
– De trap wordt geleverd in een kist, afmetingen: 124x100x58cm, gewicht 270kg.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Ruimtebesparende zoldertrap karina
Molenaarstrap Karina is een budget trap en zeer prijs gunstig.
Vervang uw oude vlizotrap voor deze unieke ruimtebesparende molenaarstrap. Deze is verkrijgbaar met houten treden in donkere of lichte kleur en u heeft de keuze uit drie kleuren hekwerk.

Deze trap is geschikt voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een zolder of een vliering, de trap is namelijk erg ruimtebesparend door de speciale molenaars traptreden.
Daarbij is het grote voordeel van deze trap, dat deze ook gedraaid kan worden, zodat u links of rechts kunt starten met lopen. Als vloermaat heeft deze trap niet veel ruimte nodig
Bekijk de montage-film voor extra informatie, of doe inspiratie op door het fotoboek te bekijken.
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs!