Zoldertrap Mini Line

Zoldertrap Mini Line

OMSCHRIJVING:
Bouwpakket trap Mini Line heeft een ruimtebesparende opbouw door de zigzagsgewijze traptreden. Aan één kant van de trap zit een PVC leuning met houteffect in dezelfde kleur als de treden.
Deze trap in wit gelakt staal (RAL 9010) heeft lichte beukenhouten treden en het hekwerk, aan één kant, bestaat uit kabels van roestvrij staal die op verschillende manieren gekruist kunnen worden. De treden zijn 54cm breed.
Deze trap is erg geschikt voor de kleine ruimtes, bijvoorbeeld als zoldertrap.

SPECIFICATIES:
– Hgt:266-329cm / aantal treden:13 / kleur:wit/ licht beuken.
– De trap is zowel recht als met een lichte bocht naar links/rechts te gebruiken.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Zoldertrap Mini Line
Ruimte besparende trappen zijn er in verschillende uitvoeringen. Van heel basic tot super luxe uitvoering. De Mini Line is een luxere uitvoering molenaars trap. 
Deze magnifiek mooie trap heeft zigzagsgewijze traptreden, waardoor hij erg ruimtebesparend is. De balustrade van deze trap is uitgevoerd in rvs staaldraad, die recht maar ook gekruisd gevlochten kan worden.
De Mini line is door zijn zigzag traptreden zeer geschikt als vervanging van een vlizo trap en daardoor te plaatsen naar de zolder.
De opbouw van de trap is variabel in hoogte en is zelf een beetje te draaien, waardoor de trap ook schuin geplaatst kan worden.
De trap wordt geleverd als bouwpakket inclusief een montage instructie film. Op de Mini line krijgt u 3 jaar garantie.
U krijgt bij ons gegarandeerd de laagste prijs!

Alle 2 resultaten