Zoldertrap Mini

Zoldertrap Mini

OMSCHRIJVING:
De bouwpakket trap model Mini heeft een ruimtebesparende opbouw met trapdelen en verticale spijlen. De Mini is dé trap voor kleine ruimtes en bijvoorbeeld geschikt als zoldertrap. In de kleur wit gelakt staal (RAL9010) met donkere beukenhouten treden is deze trap erg modern. De treden zijn 54 cm breed, geprofileerd en zigzagsgewijs opgesteld. Dit bevordert de beloopbaarheid en is ruimtebesparend. De handregel is van PVC met houteffect en heeft een aluminium kern. Hij is beschikbaar in een donkere of lichte kleur, in combinatie met de kleur van de trede.

SPECIFICATIES:
– Hgt: 247-305.5cm / aantal treden:12 / kleur:wit/donker beuken.
– De trap is zowel recht als met een lichte bocht naar links/rechts te gebruiken.

FABRIKANT:
Arkè Fontanot.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig is de levertijd circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier

Zoldertrap mini
Molenaarstrap Mini is erg smaakvol en toch gunstig voor uw budget. Deze trap is ruimtebesparend door de halve traptredes.
Het voordeel van deze molenaars traptreden is dat de trap ook met het naar beneden lopen erg veilig is. De voet is altijd goed te plaatsen op deze speciaal gevormde treden.
Nog een groot voordeel is dat hierdoor de trap steiler kan worden geplaatst en hierdoor minder vloerruimte nodig heeft.
De traptreden zijn leverbaar in donker of licht gelakt beukenhout. Ook het ijzerwerk is van prima kwaliteit, en leverbaar in wit en rvs chrome look.

Wilt u de trap zelf gaan monteren? Bekijk dan hier de montage-handleiding om te zien hoe dit moet.
U krijgt gegarandeerd de laagste prijs!

Alle 2 resultaten