Montage gereedschap

Montage gereedschap

OMSCHRIJVING:
Deze draailfix snelplug is ideaal voor in een stenen of betonnen muur om een leuningdrager met een gesloten achterkant eenvoudig en super snel te monteren.
U boort een gat in de muur van 12mm doorsnede en 60mm diep. Hier plaatst u de plug in de goede graden hoek van de trapleuning in. Het speciale draadstang anker draait u achter in de leuningdrager goed vast. De leuningdrager plaatst u in de plug en als u hem een kwartslag draait, zit de leuningdrager echt muurvast.

Speciale maten hebben wij op aanvraag!

SPECIFICATIES:
– boring: 12mm.
– maat plug: 12x50mm.
– boordiepte: 60mm.
– lengte plug: 50mm.
– material verzinkt diameter 8 mm.
– lengte draadstang: 80mm.
– draad op de stang: M8.

LEVERANCIER:
Sud Metall.

LEVERTIJDEN:
Indien niet voorradig levertijd circa 5 a 10 werkdagen.

Montage gereedschap
De trap zelf opknappen
Het is verstandig eerst na te denken wat voor gereedschap u nodig heeft en dat u zorgt voor voldoende beschermings middelen, zoals werkhandschoenen en een stofbril. Gaat u de trap schuren en de oude vloerbedekking resten verwijderen van de trap, gebruik dan een goede stofmasker met ventiel. oude lijmresten kunnen de slijmvliezen enorm irriteren en is ook vaak niet gezond om dit in te ademen.
Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw trapleuning of balustrade hekwerk? Kies een montage-boek of montage-kit waar handige tips in staan hoe je dit klusje kan aanpakken.

Voor meer montage tips en handleidingen leest u onze montage-handleidingen of lees het op onze blog.