Krakende trap schroef

Krakende trap opspanschroef complete set 13 treden
Toon filters

Toont alle 3 resultaten

Toon filters

Toont alle 3 resultaten

Krakende trap schroef speciaal voor traptreden Al een aantal jaren voeren wij met succes de krakende trap schroef set en de losse schroeven. De schroef laten wij speciaal maken en is hierdoor de goede schroef, het geheim zit hem in de lengte en breedte van de schroef, de hoek van de spoed en het vlakke draagvlak van de krakende schroef.

Er zijn ook kraak schroeven in de handel die uitlopen in een puntje. Deze schroeven zijn minder geschikt om de kraak uit uw trap te halen.
De schroef heeft een diameter van 14mm en een lengte van 24mm. De spoed die op de schroef zit is extra groot en is in onder een speciale hoek aangebracht, waardoor er extreem grote gewichten qua belasting kan worden uitgeoefend op deze schroef.
Ik tegenstelling wat een houtschroef doet namelijk “aantrekken” doet de krakende trapschroef het tegenover gestelde namelijk uitdrukken. Hierdoor wordt de speling die er zit tussen de traptrede en het stootbord goed opgevangen en wordt meestal het kraken van de trap een heel stuk minder.
Tip: Laat de trap een week rusten zodat deze zich kan zetten. Draai dan de schroeven nog een kwartslag uit, voor het beste resultaat.

De voordelen:

  • Speciaal voor trappen, alleen bij Lamiwood.
  • Hoge belastingen mogelijk.
  • Eenvoudig aan te brengen.

Extra informatie:
– Blog artikel