Timmerpanelen

Timmerpanelen

OMSCHRIJVING:
Dit timmer paneel van Europees eikenhout is gevingerlast en gelamineerd. De lamellen (stroken) zijn circa 40-45 mm. Dit timmer paneel is van een A/B kwaliteit en teruggedroogd naar 11-13%. Deze timmer panelen zijn uitermate geschikt voor het maken van traptreden, trapbomen en tafelbladen. In de B zijde komt geen spint voor.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 10 werkdagen.

Timmerpanelen

Timmerpanelen of houten hobby panelen zijn goed toe te passen bij diverse interieur timmer klussen. Wilt u zelf een steektrap maken voor de hoogslaper, of mischien wel een trap voor naar de zolder? Met deze timmerpanelen zijn veel timmerklussen uit te voeren.

Deze grenen houten planken zijn van een A/B kwaliteit, wat wil zeggen dat het hout is terug gedroogd naar 12/14%, vrij is van gebreken en gezondkwastig.

Het maken van een aanrechtblad voor in de keuken of voor het dichtmaken van de trap is makkelijk door dennen houten planken toe te passen voor de stootborden.

Van deze timmerpanelen is dus heel veel zelf te maken. Zit uw maat er standaard niet bij vraag dan onze klantenservice naar de mogelijkheden.