Trap halve maantjes kunststof

Trap halve maantjes kunststof

OMSCHRIJVING:
De trap halve maantjes zijn vervaardigd van een kunststof soort PE-PP en zijn zeer goed toe te passen op bijna iedere ondergrond.
Een geschilderde traptrede, een gerenoveerde traptrede van laminaat of een natuurstenen traptrede. Met dit product behoort slijtage of kaal lopen tot het verleden. Uw traptreden slijten niet meer op het loopvlak! Geeft een prima antislip.

TECHNISCHE INFO:
– Kleur N64-08 chocolade bruin niet doorschijnend. Bijpassend bij geschilderde treden: in bruin tinten. Bij massief hout iroko of merbau. In laminaat de kleur noten.
– 645x230mm.
– Stootrand: 28mm.
– Dikte maantje: 2mm.

MONTAGE UITLEG:
De halve maantjes zijn door iedereen snel en eenvoudig aan te brengen. Met de dubbelzijdige stickers plakt u de trap halve maantjes op de traptreden.
Zorg dat de ondergrond goed schoon en vetvrij is. Streep met een klein potloodstreepje af waar het halve maantje moet worden geplakt. Verwijder het ronde beschermlaagje van de stickers en plak het halve maantje in een keer goed op de traptrede.
Is het trap halve maantje iets te groot? Dan knipt u of snijdt u met een mesje deze eenvoudig in de goede maat. Onder het tabblad ‘meer informatie’ vindt u de uitgebreide montage-handleiding.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 5 à 10 werkdagen.

Trap halve maantjes
De maantjes zijn gemaakt van kunststof met een speciale antislip. Het lopen op sokken geeft een stroef oppervlak, waardoor het lopen op de trap meer veiligheid geeft.  
Diverse kleuren leverbaar de trapmaantjes zijn leverbaar in diverse kleuren, waaronder ook een transparant en gekleurde transparant. Hierdoor schijnt de ondergrond licht door het oppervlakte heen.
Eenvoudig aan te brengen de antislip trapmaantjes zijn met dubbelzijdige plakstickers makkelijk aan te brengen. Is de maat te groot, de trapmatten zijn makkelijk met een goede huishoudschaar op  maat de knippen.


Dit product gaat uit ons assortiment controleer de voorraad alvorens te bestellen!

Voordelen van kunststof trapmaantjes:

Eenvoudig en snel aan te brengen. 

Geen versleten traptreden meer.

Goed geluiddempende werking. 

Extra informatie:
– Montage-filmpje
– Blog artikel
– Inspiratie fotoboek

Enige resultaat