Trap olie

Trap olie

OMSCHRIJVING:
Rubio Monocoat is de afwerking van deze tijd. De kleur en bescherming wordt in één laag aangebracht en heeft een mooi natuurlijke uitstraling en is geschikt voor iedere houtsoort. Voor meer informatie download de bijlage.

WATERVRIJ EN VOC-VRIJ
Rubio Monocoat Oil Plus bevat geen water of organische solventen. Het product bestaat voornamelijk uit natuurlijke toevoegingen. De technologie: kleuren en beschermen via moleculaire binding Rubio Monocoat Oil Plus verankert zich in de bovenste houtvezels door een moleculaire binding aan te gaan met deze vezels (geen filmvorming, geen verzadigingsmethode). Het verbruik is daardoor ook veel lager dan met een traditioneel verf of olie systeem.

TOEPASBAARHEID:
Duurzame bescherming.Door de moleculaire binding ontwikkelt zich een duurzame en optimale bescherming. Om deze moleculaire binding te krijgen is het belangrijk om de inwerktijd van enkele minuten te respecteren. Hoe beter de vezels gebonden zijn, hoe sterker de bescherming. Voor meer informatie download de bijlage.

EENVOUDIG TE RENOVEREN, TIJDBESPAREND EN GEEN OVERLAPPINGEN
Als eenmaal alle houtvezels gebonden zijn, wordt de overtollige of nieuwe olie niet meer opgenomen door het hout of door de gebonden Monocoat laag zelf,
waardoor er geen overlappingen of aanzetten ontstaan.
Een tweede laag aanbrengen op een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte is dus zinloos, gezien deze niet zal kunnen binden met vrije houtvezels of
met de onderliggende reeds gebonden Monocoat laag. Dus u bent na één laag al klaar!
Deze technologie laat het ook toe om beschadigingen of krassen lokaal te herstellen zonder overlappingen te veroorzaken: enkel de vrijgekomen houtvezels zullen product opnemen. Product dat naast de kras terechtkomt zet zich niet vast.

LEVERANCIER:
Rubio Monocoat.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig circa 10 werkdagen.

HANDLEIDING
Download de handleiding hier
kleurolie

Trapolie
Deze olie is tegenwoordig de manier om blank houten oppervlaktes te beitsen en mooi af te werken. Vooral eikenhout geeft een heel mooi resultaat. De nerf van dit hout licht wat dieper waardoor dit donkerder opdroogt. Dit geeft een prachtige kleur schakering.
Het mooie van deze olie is een kleur en een bescherming in 1 laag. Het aanbrengen doet u met een kunststof schuurpadje. U poetst als het ware de kleurolie in het hout. Na een kwartiertje intrekken maakt u de leuning droog met bijvoorbeeld een stukje keuken papier. Na 24 uur doordrogen, is de leuning beschermd. Mooi is dat u de leuning eenvoudig met een licht vochtige doek kunt schoonhouden.
  
Mocht er een kale plek ontstaan, dan is dit makkelijk te herstellen met een beetje kleurolie. Ook voor timmerpanelen is de olie uitermate geschikt. Speciaal voor de trapleuningen heeft Stair Care een klein verpakking monocoat olie samengesteld. De voordelen van de trapleuning olie: Geschikt voor trapleuningen of traptreden. Verkrijgbaar in diverse kleuren voor elke stijl. Vertrouwde kwaliteit. Extra informatie:

De voordelen van de trapleuning olie:

Geschikt voor trapleuningen of traptreden.

Verkrijgbaar in diverse kleuren voor elke stijl.

Vertrouwde kwaliteit.

Extra informatie:
– Montage-video
 Blog artikel