Trap olie
kleurolie

Trapolie
Deze olie is tegenwoordig de manier om blank houten oppervlaktes te beitsen en mooi af te werken. Vooral eikenhout geeft een heel mooi resultaat. De nerf van dit hout licht wat dieper waardoor dit donkerder opdroogt. Dit geeft een prachtige kleur schakering.
Het mooie van deze olie is een kleur en een bescherming in 1 laag. Het aanbrengen doet u met een kunststof schuurpadje. U poetst als het ware de kleurolie in het hout. Na een kwartiertje intrekken maakt u de leuning droog met bijvoorbeeld een stukje keuken papier. Na 24 uur doordrogen, is de leuning beschermd. Mooi is dat u de leuning eenvoudig met een licht vochtige doek kunt schoonhouden.
  
Mocht er een kale plek ontstaan, dan is dit makkelijk te herstellen met een beetje kleurolie. Ook voor timmerpanelen is de olie uitermate geschikt. Speciaal voor de trapleuningen heeft Stair Care een klein verpakking monocoat olie samengesteld. De voordelen van de trapleuning olie: Geschikt voor trapleuningen of traptreden. Verkrijgbaar in diverse kleuren voor elke stijl. Vertrouwde kwaliteit. Extra informatie:

De voordelen van de trapleuning olie:

Geschikt voor trapleuningen of traptreden.

Verkrijgbaar in diverse kleuren voor elke stijl.

Vertrouwde kwaliteit.

Extra informatie:
– Montage-video
 Blog artikel

Alle 4 resultaten