Polijstmiddel

Polijstmiddel

OMSCHRIJVING:
RP 25 wordt gebruikt voor het reinigen en polijsten van trapleuning profielen.
De bijzondere samenstelling van RP 25 zorgt ervoor dat uw trapleuning grondig wordt gereinigd, lichte krasjes weg worden gepoetst en het trapleuning profiel een zichtbare zijdeglans uitstraling krijgt. Daarnaast beschermt het de leuning tegen vervuiling.

VERBRUIK:
Afhankelijk van het type en de grootte van het leuning profiel en het aantal herhaalde schoonmaak handelingen is het gebruik met de 250ml ongeveer voor 30 – 55 meter.

VERWERKING:
Met behulp van stukje zeemleren lap of een niet-pluizende doek. Deze goed bevochtigen met RP 25 en de oppervlakte mogelijk doorlopen en in een lengte richting strijken. Laat het product uitdrogen circa 15 minuten en herhaal de handeling indien nodig. Lange rechte streken, het liefst in 1 keer doorlopend, geven het beste resultaat.

LET OP!
De verwerkingstemperatuur moet minstens 15-20°C zijn het product is gevaarlijk bij hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en ontstekingsbronnen.
Niet roken tijdens gebruik. Vermijd inademing van de damp en werk in een goed ventilerende ruimte. Bescherm uw handen met werkhandschoenen.

OPSLAG:
Goed afgesloten bij temperaturen tussen 5°C-25°C op een veilige plaats.

Dit polijstmiddel wordt gebruikt voor het reinigen en polijsten van trapleuning profielen. De bijzondere samenstelling zorgt ervoor dat uw trapleuning grondig wordt gereinigd, lichte krasjes weg worden gepoetst en het trapleuning profiel een zichtbare zijdeglans uitstraling krijgt.

Enige resultaat