Buigbaar

Buigbaar

Einddop zwart voor het mooi afsluiten van het einde van je trapleuning. Eenvoudig in de trapleuning te drukken vast te schroeven van onderuit, of met een paar druppeltjes lijm aan de binnenkant van de eind dop.

Technische informatie
-binnen diameter 45mm dikte ring 10mm, lengte pen 12mm.
-materiaal vol pvc. met een lichte structuur.
-ral kleur zwart 9004.

Buigbare trapleuning die u kunt buigen kan in een aantal gevallen een goede oplossing zijn om toe te passen. Bijvoorbeeld als u een bestaande wenteltrap heeft, waarvan de trapleuning aan vervanging toe is. Er zijn houten buigbare trapleuningen die bestaan uit dunne plankjes, deze hebben het profiel van de trapleuning al. Tussen ieder laagje hout moet lijm worden aangebracht, waarna met lijmtangen en een mal de leuning in de goede kromming wordt geklemt.
Bent u niet zo handig dan is er ook een kunststof trapleuning die uit de hand makkelijk is te buigen een betere oplossing.


Deze trapleuning is vol kunststof heeft een diameter van 45mm en in de kern zit een aluminium buis zodat het vastschroeven ook super goed gaat. Deze buigbare trapleuningen zijn er in 2 kleuren namelijk een beuken kleur en een donkerbruine noten kleur.

De voordelen van de buigbare leuning:

Leverbaar in hout en kunststof.

Ook een met de hand te buigen model.

Voor diverse trappen geschikt.

Extra informatie:
– Video: Trapleuning te buigen door verwarmen

– Video: Trapleuning met de hand te buigen
– Montagehandleiding: Trapleuning buigen