Traprenovatie

Extra materiaal zijkant trap in de decor kleur
Toon filters

Toont alle 6 resultaten

 

Traprenovatie complete sets en onderdelen

TRAPRENOVATIE DOE-HET-ZELF PAKKETTEN EN LOSSE ONDERDELEN VAN HET DUITSE MERK FEDI

Op traprenovatie gebied is de laatste 15 jaar veel veranderd. De renovatie overzet treden zijn kwalitatief veel beter geworden, wat de traprenovatie-pakketten steeds populairder maakt voor het opknappen van trappen. Ook de kleuren en het toebehoren is enorm uitgebreid. We sturen u graag vrijblijvend proefstukjes toe indien u de kleuren en/of kwaliteit eerst wil zien.

Zo zijn naast de traptreden en eindtreden ook onderplaten, afwerklijsten, profiellijstjes, vloeren en verschillende kleuren stootborden leverbaar. Ook is de binnenkern van de traprenovatie treden nu bestand tegen vocht en dat is makkelijk te herkennen aan de groene kleur.

Daarnaast leveren we LED-verlichting die in diverse uitvoeringen beschikbaar is: LED strips of vierkante lampen, met dimmer en/of afstandsbediening. Of deze kan ook aanspringen met de veel gebruikte bewegingssensoren.

De nieuwe traprenovatie decoren hebben tegenwoordig een geperste houtnerf in de toplaag waardoor ook de stroefheid van traprenovatie enorm is verbeterd. Als u antislip trap strips wilt toepassen als extra grip, zijn er ook hierin voldoende oplossingen te vinden. Ook leveren wij bijpassend laminaat en plinten, waarmee u uw bordes of hal helemaal passend bij de trap maakt.

Wij bieden een complete traprenovatie assortiment aan in de webshop, waaronder ook trapleuningen in hout en rvs, bij deze trapleuningen hebben we ook bijpassende balustrades, uitermate geschikt voor de doe het zelver of klus professional.

Wilt u het opknappen liever laten doen? Kies dan voor onze montage service en laat een van onze traprenovatie specialisten het werk voor u uitvoeren. In deze configurator kunt u direct de prijzen terugvinden.

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij de configurator om de prijs te bepalen, neem dan contact op met onze klantenservice via 071-3320020 of via het contactformulier.

Op ons blog kunt u een serie vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf, zonder hulp van een vakman, de traprenovatie kan aanbrengen. Hierin wordt behandeld het het bekleden en renoveren van de zijkanten van de trap gedaan wordt, net zoals het op maat zagen van de treden. Ook het lijmen van de overzettreden en de afwerking van de aansluitingen worden hierin behandeld.

Dit artikel kunt u hier vinden: Blog montage traprenovatie