Doe het zelf trap Domino, de bouwpakket trap die voldoet aan bouwbesluit!

Doe het zelf trap Domino van Albini Fontanot: voldoet aan het Nederlands bouwbesluit van 2012.

Model Domino uitvoering type Twice als dhz bouwpakket

Roelofarendsveen 10 oktober 2014 / persbericht
De woningbouwtrap in Nederland is langzaam aan het veranderen. De trap wordt steeds groter, de aantrede van de trap wordt dieper en de optreden lager waardoor de trap een stuk veiliger wordt. Iets wat hoog tijd wordt.
Ook de vormgeving veranderd steeds meer en meer,  trappen worden strakker en moderner van vorm en krijgen een meer open karakter.

De Domino trap bijvoorbeeld is afgeleid van de bekende houten keepboom trap.
Op een ingenieuze wijze zijn de elementen uit en in elkaar te schuiven waardoor je de maatvoering makkelijk kunt aanpassen. De traptreden komen hier in te liggen en worden niet opgesloten zoals bij de traditionele trappen het geval is.

De Domino trap is als doe het zelf trap al behoorlijk ver in de ontwikkeling hiervan, de trap is modern qua vorm, maar ook zijn de materialen en kleuren echt van deze tijd. De zijkanten zijn van blank staal en/of voorzien van een coating, de treden zijn er in glas, staal, steen en beuken houten uitvoering en de trap wordt volledig als een bouwpakket geleverd in een kist met een uitgebreide instructie DVD.
Ben je dus een beetje handig, dan is deze trap ook door de doe het zelver te monteren. Daarnaast voldoet de trap aan het bouwbesluit van 2012 waardoor we veel veiligere trappen krijgen in Nederland. Al met al zeer goede ontwikkelingen!

Detail van de traptreden Domino trap

De Italiaanse trap is op bestelling leverbaar bij Stair Care in Roelofarendsveen.

Heb je vragen over dit onderwerp dan kun je mij of mijn technische collega’s natuurlijk ook even e-mailen en je vraag stellen. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van ons. Maar direct telefonisch contact opnemen mag natuurlijk altijd: 0900-7824722.
Betaal in termijnen

Bij besteding tussen €250,- en €5000,-

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Voor 12:30 uur besteld

Volgende werkdag in huis (indien op voorraad)