✔ Gratis verzending vanaf €50,=

✔ Expert Online Begeleiding – Geen afspraak nodig

✔ 071-3320020 / Contactformulier

Herroepingsrecht

Retouren dienen aangemeld te worden via het contactformulier. Tijdens het invullen wordt ook het retouradres weergegeven.

Zonder kopie van de factuur (of pakbon) kunnen wij uw retour niet verwerken.

De retourtermijn voor online aankopen door particulieren van standaard producten is wettelijk vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn wordt ook gehanteerd door Lamiwood. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Let op: wij krijgen regelmatig slecht verpakte producten binnen die daardoor tijdens transport beschadigd raken. In de orginele verpakking gebeurt dat niet dus schades door slechte verpakking zullen we verrekenen met het retourbedrag.

Voor op maat gemaakte producten en voor zakelijke klanten geldt dit helaas niet. Toch denken we graag mee, gelieve ons een bericht te sturen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Voor een zending die wij moeten ophalen worden daarom kosten in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons retour ontvangt. Binnen Nederland is dat 25 Euro en binnen België 50 Euro.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Betaal in termijnen

Bij besteding tussen €250,- en €5000,-

Gratis verzending

Van bestellingen boven de €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Voor 12:30 uur besteld

Volgende werkdag in huis (indien op voorraad)