✔ Gratis verzending vanaf €50,= voor de meeste producten

✔ Expert Online Begeleiding – Geen afspraak nodig

✔ 071-3320020 / Contact

Herroepingsrecht

Retouren dienen aangemeld te worden via het contactformulier. Tijdens het invullen wordt ook het retouradres weergegeven.

Zonder kopie van de factuur (of pakbon) kunnen wij uw retour niet verwerken.

Wij maken gebruik van de wettelijke retourregeling, waaronder:

Voor particulieren geldt: Het aanmelden van een retour voor online aankopen is 14 dagen na ontvangst van de producten. Daarna heeft u nog 14 dagen het product bij ons binnen te laten komen. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Let op: wij krijgen regelmatig slecht verpakte producten binnen die daardoor tijdens transport beschadigd raken. In de orginele verpakking gebeurt dat niet dus schades door slechte verpakking zullen we verrekenen met het retourbedrag.

Voor op maat gemaakte producten en voor zakelijke klanten geldt dit helaas niet. Toch denken we graag mee, gelieve ons een bericht te sturen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Voor een zending die wij moeten ophalen worden daarom kosten in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons retour ontvangt. Binnen Nederland is dat 25 Euro en binnen België 50 Euro.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De waardering van www.lamiwood.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 1197 reviews.