Voor 12:30 besteld = morgen in huis

Laminaat reparatie set voor overzet treden

Heeft u uw trap laten renoveren met nieuwe overzet traptreden, dan heeft u een  nieuwe onderhoudsvrije trap gekregen. Toch kan het gebeuren dat op de traptrede schade ontstaat, doordat iets zwaars op de traptrede valt, of doordat u iets scherps onder uw schoen heeft en hierdoor een fikse kras maakt in de nieuwe traptrede.

Nu is er de perfecte oplossing voor de doe het zelver! De reparatie laminaat set helpt u  om de beschadiging aan uw traptrede vakkundig te repareren. In diverse kleuren is een set te bestellen bij Stair Care. Leverbaar in 9 verschillende kleuren, geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten.Het repareren is een eenvoudig klusje.1 Voorbereiding: De oppervlakte reinigen en losse deeltjes met de kunststof spatel verwijderen. Tip: Bij oppervlakken van massief hout de randen van de beschadiging met de spatel plat duwen zodat de overgang van de beschadiging niet meer duidelijk zichtbaar is.2 Reparatie was verwarmer inschakelen: Druk op de knop aan de zijkant. Wacht totdat het toestel heet is.
3 De basisvulling: De beschadiging met een lichte tint en passend bij het oppervlakte, volledig opvullen door de was met behulp van de verwarmer smelten en in de beschadiging laten druppelen.
4 Aanpassing tint: Door toevoeging van de donkere tinten, wel tussentijds laten drogen.
5 Resten verwijderen: Indien de beschadiging te vol zit, resten wegnemen door deze met de groeven van de smelter “af te schaven”.
6 Detail van de houtnerf aanbrengen met de donkere kleur. Puntsgewijs aanbrengen zorgt voor een mooie nerf structuur.
7 Reinigen van de smeltgroeven: Met behulp van de reinigingskam.

De waardering van www.lamiwood.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 1355 reviews.