Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting

Spaarpunten

Als vaste klant van Stair Care ontvangt u de zogenaamde spaarpunten. Het spaarsysteem werkt zo eenvoudig als het klinkt, al winkelend bij Stair Care verdient u spaarpunten voor elke euro die u uitgeeft. U heeft geen minimum en u kunt uw tegoed aan spaarpunten direct gebruiken voor het betalen van nieuwe aankopen bij Stair Care.

 
Spaarwijze spaarpunten
Wanneer u een bestelling plaatst in de Stair Care webshops, zal het totaalbedrag (exclusief verzendkosten) van de bestelling worden gebruikt voor het berekenen van het aantal spaarpunten. Voor elke euro, die u bij Stair Care besteedt, ontvangt u één spaarpunt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product koopt van €100, verdient u ook 100 spaarpunten. Vervolgens heeft elke punt een inruilwaarde van maar liefst € 0,05. Dus 100 spaarpunten hebben een inruilwaarde van € 5,00! Wij behouden altijd het recht om veranderingen aan te brengen in de berekeningen van spaarpunten.
 
Spaarpunten-saldo
Uw gespaarde spaarpunten zijn zichtbaar in uw account als tegoedpunten en zijn beschikbaar zodra deze zijn goed gekeurd door Stair Care. Als uw punten zijn goedgekeurd en vrijgegeven, zijn deze punten beschikbaar om bestellingen mee te betalen. U moet dus inloggen in uw account om het aantal spaarpunten te kunnen zien.
 
Spaarpunten verzilveren
Indien er spaarpunten beschikbaar zijn in uw spaarpunten-account, zou u deze kunnen gebruiken voor het betalen van een nieuwe bestelling. Tijdens het betalingsproces, op de betaalpagina waarop u de gewenste betaalmethode kiest, is een selectieveld beschikbaar waar u het gewenste aantal spaarpunten kunt inleveren. U dient ook een betaalmethode te selecteren voor het overige bedrag (bijvoorbeeld verzendkosten) of voor als de punten niet toereikend zijn. Op de bevestigingspagina wordt u geïnformeerd over het aantal spaarpunten dat is ingeleverd voor deze bestelling en zodra u op bevestigen drukt worden de verbruikte spaarpunten automatisch afgeschreven van uw puntentegoed.
 
Spaarpunten verdienen door aanbrengen van nieuwe klanten
Uiteraard vinden wij het fantastisch dat U zelf winkelt bij Stair Care, maar ook uw familie, vrienden en kennissen zijn zeer welkom. Indien u anderen attendeert op de voordelen van het winkelen bij Stair Care, kunt u hiervoor zelf spaarpunten ontvangen! Wanneer diegene zijn/haar eerste bestelling plaatst, zijn zij in staat in de betaalpagina een code in te voeren. Deze code is het geregistreerde E-mail adres, zoals dat bij ons bekend is. Wanneer de door u aangebrachte relatie, de bevestigde bestelling heeft ontvangen, zullen wij direct 100 extra spaarpunten aan uw account toevoegen. Informeer dus iedereen over uw ervaringen bij Stair Care en shop vervolgens zelf met uw verdiende punten! Tevens ontvangt u als nieuwe klant ook spaarpunten wanneer u via iemand bij Stair Care terecht bent gekomen.
 
Voorwaarden voor het gebruik van spaarpunten

Spaarpunten zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde Stair Care klanten.

Spaarpunten kunnen niet worden verzilverd bij de eerste bestelling. Mocht dit toch gebeuren, dan heeft Stair Care het recht dit bedrag te reclameren.

Spaarpunten kunnen alleen verkregen worden via online aankopen bij Stair Care.
Spaarpunten zijn alleen te verzilveren bij Stair Care en vanaf een bestel bedrag van 50,00 euro.
Spaarpunten kunnen niet worden teruggegeven en zijn niet overdraagbaar aan andere klanten.
Spaarpunten kunnen niet worden omgezet naar geld.

 

Spaarpunten kunnen niet teruggeven worden wanneer de bestelling geannuleerd wordt. Indien u, voor het afhandelen van een bestelling, onvoldoende spaarpunten beschikbaar hebt, dient u een andere betalingsmethode te selecteren voor het resterende bedrag.

Over bedragen voor verzendkosten en BTW, worden geen spaarpunten toegekend.

 

Stair Care houdt zich het recht voor om op elk moment aanpassingen te maken in de voorwaarden zonder hiervan vooraf melding te moeten maken.
 
Veel gestelde vragen
Wat zijn de spaarpunten waard? Per Euro krijg je 1 punt. 1 punt  = €0,05.
Zijn de spaarpunten altijd in te wisselen? Ja vanaf 50,00 orderbedrag.
Krijg ik spaarpunten over aanbiedingen? Nee.
Krijg ik spaarpunten over de verzending? Nee.
Krijg ik spaarpunten over de BTW? Nee.
Krijg ik spaarpunten voor order met spaarpunten? Nee.
Krijg ik spaarpunten voor het aanmelden iemand anders/nieuwe klant? Ja, hiervoor krijgt u 50 punten = €2,50.
Krijg ik spaarpunten voor het maken van een product review? Ja, hiervoor krijgt u 20 punten = €1,-.
Krijg ik spaarpunten voor klant aanbevelingen? Ja, hiervoor krijgt u 20 punten = €1,-.
Waar kan ik het aantal gespaarde punten zien? Dit kunt u zien op uw accountpagina.
Waar kan ik zien hoeveel spaarpunten een product waard is? Dit staat aangegeven wanneer u op de product-pagina bent.
Kan ik mijn spaarpunten ook in de showroom/winkel in Roelofarendsveen besteden? Nee dit is niet mogelijk, de spaarpunten zijn alleen geldig voor de webshop.
 
 Niet gevonden wat u zocht? Stel uw vraag aan de klantenservice!
separator
separator separator