Voor 12:30 aangemeld = volgende werkdag ingemeten

beuken trapleuning licht bruin recht en buigbaar

Overzichtsblog: 7 jaar trapleuningen en traponderdelen informatie op een rijtje de Do’s en Don’ts

De Do’s en Don’ts bij het toepassen van trapleuningen

De afgelopen 7 jaar heb ik veel geschreven over trapleuningen en waar je rekening mee moet houden om je trap weer veilig te maken. Ik wist niet dat er zoveel over trapleuningen geschreven kon worden.
In 2011 begon ik regelmatig een artikel te plaatsen hierover. Met name omdat wij met het bedrijf veel terugkerende vragen kregen van klanten die onze website bezochten zoals, welk model trapleuning heb ik nodig, of hoeveel beugeltjes moet ik toepassen, kan ik mn oude trapleuning weer mooi maken.
Kunt u dit komen opmeten en monteren, De blog die we toen zijn opgestart was een uitkomst, veel vragen konden we op deze manier digitaal beantwoorden.

Om voor u hierin een makkelijk vindbaar overzicht te maken heb ik alle blogs verzameld onder de noemer 7 jaar blog artikelen trapleuningen. Hier vind u alles wat u moet weten om de juiste trapleuning te kiezen, hoe u de trapleuning moet monteren het wel of niet gebruiken van een smetplank etc etc.
Wilt u weten welke trapleuning het beste past dan kunt u dit bepalen met de tekening die bij de trapleuningen te vinden zijn.

Is dit te uitgebreid voor u dan geef ik hieronder nog een keer de meest belangrijkste informatie over de trapleuning.

Veel leesplezier en hopelijk draagt mijn info bij aan een veiligere trap, met minder ongelukken.

TRAPONDERDELEN BLOG: tips en nieuwtjes bij Lamiwood

Op de traponderdelen blog van Lamiwood vindt u allerlei handige tips voor het opknappen, aanpassen en veilig maken van de woningtrap.

De woningbouwtrap wordt gemaakt om op een veilige manier naar een andere etage te lopen. De trap is er in veel verschillende uitvoeringen.

Wilt u weten wat voor een model trap u heeft? Of van welk houtsoort uw trap gemaakt is? Allerlei tips en adviezen vindt u op onze blog die we inmiddels al weer zeven jaar bijhouden.

Onderwerpen die worden behandeld zijn:

Hoe haalt u de kraak uit uw trap. 
Hier vindt u informatie hoe u de kraakschroef moet toepassen en waar u op moet letten zodat u de kraakgeluiden uit de trap haalt. De unieke bus met de vlakke onderkant voor het beste resultaat.

 

Pimp uw oude trap met een beperkt budget
Allemaal leuke voorbeelden hoe u de trap met een beperkt budget een aparte look kunt geven.

 

Doe-het-zelf trap toepassen.
De enige bouwpakket trap die geschikt is voor een smal en langwerpig trapgat.

Welke vorm trapleuning heeft u nodig.
Kijk hier hoe u de kromming van uw trapleuning kunt berekenen. Bij Lamiwood wordt dit gratis voor u uitgerekend.
goede kromming trapleuning

Wat is de functie van een smetplank
Wat zijn de voordelen van het toepassen van een smetplank? Lees hier de mogelijkheden om uw trap veilig te maken en hoe u de smetplank kunt toepassen.

Meest recente geverifieerde reviews