Voor 12:30 aangemeld = volgende werkdag ingemeten

Een PVC trapleuning profiel monteren doe je zo!

PVC trapleuning profiel een echt renovatie product

VOOR DE RENOVATIE

In Nederland zijn veel gebouwen voorzien van stalen of betonnen trappen. Hierin is en wordt vaak een stalen trapleuning voorzien van de mipolam PVC trapleuning profiel. Voor het renoveren van galerijen, trap portalen of stalen trappen is er nu in een 5 tal maten een compleet nieuwe lijn op de markt gebracht door Stair Care. De leuning is projectmatig in iedere kleur leverbaar. Dus ook uw huis kleur als accent toe te passen. Het materiaal is sterk en slijtvast dus weinig onderhoud, is goed buigbaar, voelt warm aan en heeft een zeer goede grip, wat de veiligheid ten goede komt.
Recentelijk is een deel van de Campina in Leeuwarden voorzien van een nieuwe huisstijl. Een mooie strakke trendy uitstraling, uitgevoerd door Buss Office Solutions.

NA DE RENOVATIE


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze PVC trapleuning profielen neem dan even contact op met Lamiwood en vraag de uitgebreide documentatie aan. 

In 2015 heeft de fabriek Raipolen een modernere en strakkere vorm trapleuningprofiel op de markt gebracht. Het profiel is leverbaar in de moderne tinten. Maar bij voldoende afname kan iedere kleur worden geproduceerd. 

Meest recente geverifieerde reviews