Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Krakende trap schroef de oplossing tegen een krakende trap

Al een aantal jaren voeren wij met veel succes deze krakende trap schroef. De schroef hebben wij speciaal laten maken en is hierdoor de enige goede schroef, het geheim zit hem in de lengte van de schroef, de hoek van de spoed en het vlakke draagvlak van de krakende schroef.

Er zijn ook schroeven in de handel die uitlopen in een punt. Deze schroeven zijn niet geschikt om de kraak uit je trap te halen.
 
Onze schroef heeft een diameter van 14mm en een lengte van 24mm. De spoed die op de schroef zit is extra groot en is in een speciale hoek aangebracht, waardoor er extreem grote gewichten qua belasting kan worden uitgeoefend op de schroef.
 
Ik tegenstelling wat een schroef doet namelijk "aantrekken" doet de krakende trapschroef het tegenover gestelde namelijk uitdrukken. Hierdoor wordt de speling die er zit goed opgevangen en (9 van de 10 keer) de kraak geluiden weg gehaald.
 
Tip: Laat de trap een week rusten zodat deze zich kan zetten. Draai dan de schroeven nog een kwartslag uit, voor het beste resultaat.
 

De voordelen:

Speciaal voor trappen, alleen bij Stair Care.
Hoge belastingen mogelijk.    
Eenvoudig aan te brengen.
 
Extra informatie:
 
 
 
 
 
Sorteren op:
Artikel 1 tot en met 2 (van 2 artikel) Pagina(s) gevonden:  1