Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Trap halve maantjes kunststof chocobruin set 13 stuks

Prijs:
€ 149,50
Klant waardering:
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen

Bijpassende producten
Artikelcode: 102894
Leverbaar met levertijd

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
De trap halve maantjes zijn vervaardigd van een kunststof soort PE-PP en zijn zeer goed toe te passen op bijna iedere ondergrond.
Een geschilderde traptrede, een gerenoveerde traptrede van laminaat of een natuurstenen traptrede. Met dit product behoort slijtage of kaal lopen tot het verleden. Uw traptreden slijten niet meer op het loopvlak! Geeft een prima antislip.

TECHNISCHE INFO:
- Kleur N64-08 chocolade bruin niet doorschijnend. Bijpassend bij geschilderde treden: in bruin tinten. Bij massief hout iroko of merbau. In laminaat de kleur noten.
- 645x230mm.
- Stootrand: 28mm.
- Dikte maantje: 2mm.

MONTAGE UITLEG:
De halve maantjes zijn door iedereen snel en eenvoudig aan te brengen. Met de dubbelzijdige stickers plakt u de trap halve maantjes op de traptreden.
Zorg dat de ondergrond goed schoon en vetvrij is. Streep met een klein potloodstreepje af waar het halve maantje moet worden geplakt. Verwijder het ronde beschermlaagje van de stickers en plak het halve maantje in een keer goed op de traptrede.
Is het trap halve maantje iets te groot? Dan knipt u of snijdt u met een mesje deze eenvoudig in de goede maat. Onder het tabblad 'meer informatie' vindt u de uitgebreide montage-handleiding.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 5 à 10 werkdagen.
van Marit HuizengaDatum toegevoegd: 07/09/2015

Mooie kleur, geeft een warm gevoel aan het koude halletje.

Klant waardering:  
van Peter vd GeestDatum toegevoegd: 12/09/2014

blijft goed zitten door de bijgeleverde plakkers. onze trap is weer veilig

Klant waardering:  
van Joke AnderlandDatum toegevoegd: 03/10/2013

Wij hebben donker houten traptreden dus vonden deze kleur er erg mooi bij passen. kregen eerst een proefstukje opgestuurd toen ik had gebeld omdat ik twijfelde over de kleur.

Klant waardering: