Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Trap halve maantjes kunststof rood bruin licht set 13 stuks

Normale prijs:
€ 149,50

Aanbiedingsprijs:
€ 98,01
Klant waardering: 5 van 5 sterren!
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen

Bijpassende productenArtikelcode: 102895
Leverbaar met levertijd

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
De trap halve maantjes zijn vervaardigd van een kunststof soort PE-PP en zijn zeer goed toe te passen op bijna iedere ondergrond.
Een geschilderde traptrede, een gerenoveerde traptrede van laminaat of een natuurstenen traptrede. Met dit product behoort slijtage of kaal lopen tot het verleden. Uw traptreden slijten niet meer op het loopvlak! Geeft een prima antislip.

TECHNISCHE INFO:
- Kleur N64 -04 rood bruin licht transparant. Bijpassend bij de houtsoorten: mahonie, meranti, jatoba. Bij de laminaat soorten: kersen, walnoot.
- 645x230mm.
- Stootrand: 28mm.
- Dikte maantje: 2mm.

MONTAGE UITLEG:
De halve maantjes zijn door iedereen snel en eenvoudig aan te brengen. Met de dubbelzijdige stickers plakt u de trap halve maantjes op de traptreden.
Zorg dat de ondergrond goed schoon en vetvrij is. Streep met een klein potloodstreepje af waar het halve maantje moet worden geplakt. Verwijder het ronde beschermlaagje van de stickers en plak het halve maantje in een keer goed op de traptrede.
Is het trap halve maantje iets te groot? Dan knipt u of snijdt u met een mesje deze eenvoudig in de goede maat. Onder het tabblad 'meer informatie' vindt u de uitgebreide montage-handleiding.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 5 à 10 werkdagen.
van Joop HogenboomDatum toegevoegd: 12/09/2014

Ze zien er goed uit op onze net nieuwe trap. Veel veiliger dan die gladde tredes!

Klant waardering:  5 van 5 sterren!