Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Rubio monocoat olie plus transparant 100ml

Prijs:
€ 19,00
Klant waardering: 5 van 5 sterren!
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen

Bijpassende producten
Artikelcode: 102754
Direct leverbaar

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
Rubio Monocoat is de afwerking van deze tijd. De kleur en bescherming wordt in één laag aangebracht en heeft een mooi natuurlijke uitstraling en is geschikt voor iedere houtsoort. Voor meer informatie download de bijlage.

WATERVRIJ EN VOC-VRIJ
Rubio Monocoat Oil Plus bevat geen water of organische solventen. Het product bestaat voornamelijk uit natuurlijke toevoegingen. De technologie: kleuren en beschermen via moleculaire binding Rubio Monocoat Oil Plus verankert zich in de bovenste houtvezels door een moleculaire binding aan te gaan met deze vezels (geen filmvorming, geen verzadigingsmethode). Het verbruik is daardoor ook veel lager dan met een traditioneel verf of olie systeem.

TOEPASBAARHEID:
Duurzame bescherming.Door de moleculaire binding ontwikkelt zich een duurzame en optimale bescherming. Om deze moleculaire binding te krijgen is het belangrijk om de inwerktijd van enkele minuten te respecteren. Hoe beter de vezels gebonden zijn, hoe sterker de bescherming. Voor meer informatie download de bijlage.

EENVOUDIG TE RENOVEREN, TIJDBESPAREND EN GEEN OVERLAPPINGEN
Als eenmaal alle houtvezels gebonden zijn, wordt de overtollige of nieuwe olie niet meer opgenomen door het hout of door de gebonden Monocoat laag zelf,
waardoor er geen overlappingen of aanzetten ontstaan.
Een tweede laag aanbrengen op een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte is dus zinloos, gezien deze niet zal kunnen binden met vrije houtvezels of
met de onderliggende reeds gebonden Monocoat laag. Dus u bent na één laag al klaar!
Deze technologie laat het ook toe om beschadigingen of krassen lokaal te herstellen zonder overlappingen te veroorzaken: enkel de vrijgekomen houtvezels zullen product opnemen. Product dat naast de kras terechtkomt zet zich niet vast.

LEVERANCIER:
Rubio Monocoat.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig circa 10 werkdagen.
van Jut RikhofDatum toegevoegd: 23/10/2015

De oude houten eiken tafel met deze olie gesmeerd. Hij is er erg mooi van opgeknapt!

Klant waardering:  5 van 5 sterren!
van Joris L.Datum toegevoegd: 15/10/2014

De oude trapleuning er mee ingesmeerd, moest deze van de muur af halen, maar het was het waard.

Klant waardering:  5 van 5 sterren!
van Joseline VaasDatum toegevoegd: 27/09/2013

Onze nieuwe trapleuning van eikenhout hebben we met deze olie behandeld en het resultaat is erg mooi! Nu afwachten hoe lang het er goed op blijft zitten.

Klant waardering:  5 van 5 sterren!