Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Trapleuningen zowel recht als gebogen vormen.

 Trapleuning modellen

 

Trapleuning modellen

Heel belangrijk is de vorm van de muurleuning of handgreep, deze hoort namelijk de vorm te hebben van de zijkant van de trap. Soms is dit een s-vorm en soms is dit een l-vorm. Door deze vorm aan te houden zal de muurleuning over de gehele lengte overal dezelfde hoogte hebben. Dit zorgt voor een optimale veiligheid en een beter loop comfort. Ook de doorsnede van de trapleuning is belangrijk. De ronde trapleuning met een diameter van 40mm is de meest toegepaste trapleuning in Nederland en België.  

Wij hebben verschillende vormen te koop. Bijvoorbeeld een trendy RVS leuning of stalen leuning met LED verlichting. Een trapleuning gebogen model in een ronde of een recht hoekige moderne uitvoering. Er is zelfs een kunststof buigbare leuning die u eenvoudig handmatig kunt buigen. Ideaal voor de renovatie van uw wenteltrap reling. Gaat u een volledige traprenovatie uitvoeren, wij hebben ook veel verschillende overzet treden in de traprenovatie categorie

Weet u niet welk model u nodig heeft? Laat dat gratis door ons een tekening maken, u hoeft alleen een paar maten op te meten en in een standaard formuliertje aan ons door te mailen.

Bekijk ook onze montage uitleg:  

Blog artikel: 'Welke maat leuning heb ik nodig?'

- Montage handleiding: 'Trapleuning aan de muur bevestigen'

    
    
Gebogen leuningen
  Rechte leuningen
  Rechte profiel leuningen
   
   
         
         
 Stalen leuningen   Buigbare leuningen
  RVS leuningen
  Met LED-verlichting   Kunststof   Gebogen rond
  Standaard modellen
  Hout   Recht rond
 
 

 

Sorteren op:
Artikel 1 tot en met 6 (van 246 artikel) Pagina(s) gevonden:  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]