Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Trapleuning gebogen rond enkele bocht 1650x40 grenen

Prijs:
€ 56,41
Klant waardering: 5 van 5 sterren!
zoom Zoom in door uw cursor op de foto te plaatsen

Bijpassende producten
Artikelcode: 100013
Direct leverbaar

Vanaf € 50,00 gratis verzending!OMSCHRIJVING:
Deze grenenhouten gebogen trapleuning is gelamineerd. Gelamineerd wil zeggen dat het is opgebouwd uit twee dunne laagjes, waardoor de trapleuning zeer sterk en vormvast is. Deze gebogen trapleuning heeft één bocht (recht uitlopend) en is uitermate geschikt om dekkend te schilderen.

TECHNISCHE INFO:
- Grenenhout is geschikt om dekkend te schilderen.
- De uiteindes van de trapleuning zijn recht afgezaagd, u kunt eventueel gebruik maken van een ronde einddop. Kijk bij het tabblad 'meer informatie' voor een montage-handleiding hierover.
- Trapleuning met een enkele bocht. Twijfelt u over welke maat leuning u nodig heeft? Dan kunt u het beste een tekening van uw trap maken en ons deze toesturen. Dan kunnen we u adviseren over de juiste maat. Kijk bij 'Montagetips' hoe u zo'n tekening maakt.

AFMETINGEN:
- 1650 x 40mm.

LEVERTIJD:
Indien niet voorradig levertijd circa 10 werkdagen.
van Wilco TebbensDatum toegevoegd: 29/08/2012

Bij de bocht van onze trap misten we een stuk leuning, daarvoor hebben we deze besteld. Daarna de nieuwe en oude trapleuning in dezelfde kleur geschilderd en je ziet geen verschil!

Klant waardering:  5 van 5 sterren!
van Laurens de VriesDatum toegevoegd: 02/04/2012

Simpele leuning maar zeker niet onbelangrijk. In ons nieuwe huis zat nog geen leuning aan de muur en dat vonden we maar niks. Deze grenen leuningen gekozen en zelf geschilderd, prima!

Klant waardering:  5 van 5 sterren!
van Thomas van der ValkDatum toegevoegd: 26/08/2009

Een medewerker zei dat deze gebogen leuning 9 van de 10 keer past en jawel: hij paste precies in de bocht van mijn trap. Ik heb deze trapleuning mooi afgewerkt door te schilderen, ziet er goed uit.

Klant waardering:  4 van 5 sterren!