Traprenovatie en montage

Mag uw huis meer als thuis voelen? Wist u dat u uw huis met behulp van één simpele klus kunt omtoveren tot een villa? Of heeft u kinderen, en is een veilige trap daarom van groot belang?

Bij Lamiwood zien we veel klanten voorbij komen met allemaal verschillende wensen, die variëren van waardevermeerdering van het huis tot een stukje extra genot in het leven. In al die gevallen is een traprenovatie de oplossing.

Voor en na
De huidige situatie: zo vaak als u de trap oploopt op een dag, zo vaak ergert u zich aan de slijtplekken, viezigheid, en het gebrek aan design. Een likje verf mag niet baten, de slijtplekken zijn niet weg te schilderen. U glijdt wel eens uit op een trede, of u hoort de kinderen de trap af stormen en houdt uw hart vast of er geen ongelukken zullen gebeuren.

Het kan ook anders! De trap is een plaatje. Iedere keer als u de deur opendoet of de gang binnenloopt springt de stijlvolle trap in het oog, perfect in harmonie met de rest van uw huis. Alleen de trap is vernieuwd, maar het lijkt alsof uw hele huis een complete metamorfose is ondergaan. En het fijne is dat de vernieuwde trap amper onderhoud nodig heeft. Stofzuigen is niet nodig, de trap afnemen met een doekje is voldoende. Dat scheelt u weer tijd en onrust!

Ervaring en kwaliteit
Lamiwood heeft onderhand vele jaren ervaring met het renoveren van trappen, en het verveelt ons nooit om de verrassing op de gezichten van onze klanten te zien. Het verschil na de renovatie is echt enorm. De verschillen kunt u op de afbeeldingen op deze pagina bekijken. De materialen die wij gebruiken zijn van kwalitatief hoogstaande kwaliteit, waardoor u vele jaren plezier heeft van de vernieuwde trap. Daarbij bieden wij uiteraard garantie op onze producten.

Ook voor de montage kunt u lekker achterover blijven leunen, Lamiwood neemt al uw zorgen uit handen. Dat scheelt tijd en energie, maar vaak ook geld. Want één verkeerde zaagsnede kan een te kleine trede tot gevolg hebben, waardoor u voor onvoorziene kosten komt te staan als u zelf probeert de trap te renoveren. Eén klein foutje kost weer een ritje naar de supermarkt, en vervelender nog: frustraties. Wij zorgen ervoor dat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan en dat de vernieuwde trap perfect wordt afgewerkt. Onze monteurs renoveren uw trap in één dag en het resultaat is de mooist mogelijke look in uw gewenste design.

Wij garanderen:

 • De laagste prijs
 • Hoge kwaliteit
 • Prachtig design, volledig naar uw wens
 • Renovatie in één dag
 • Een veilige trap
 • Geen onvoorziene kosten
 • Tien jaar garantie op de producten
 • Wij nemen uw zorgen uit handen

Heeft u deze klus al een tijdje op uw to-do lijst staan, en bent u er wel klaar voor om hem af te strepen? Bestel dan nu de kleurstaaltjes , vul de configurator in, of bekijk meteen onze scherpe prijzen . Binnen drie weken heeft u uw droomtrap in huis!

Lamiwood traprenovatie

Lage kosten

Wij krijgen vaak de vraag hoe we onze prijzen zo scherp kunnen houden. Mensen verwachten dat er onvoorziene kosten later in rekening worden gebracht, of dat er een ander addertje onder het gras zit. Met gepaste trots kunnen wij u vertellen: dat is niet het geval! Door slim in te kopen en niet met dure verkoopadviseurs te werken houden wij de kosten laag. Daardoor kunnen wij u de laagste prijsgarantie bieden.

Mensen vinden het vaak spannend om zo’n grote aankoop online te bestellen, dat begrijpen we! Maar de lage kosten zijn een van de grote voordelen van online shoppen. Daarbij kunt u bij ons gratis kleurstaaltjes bestellen om te kijken of de kleur mooi met uw muren matcht. En heeft u na uw aankoop toch nog vragen, over bijvoorbeeld de installatie van de nieuwe treden? Onze monteur komt bij u langs om de maten op te meten, hij beantwoordt graag al uw vragen en kan u precies vertellen wat u kunt verwachten van de renovatie.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te zien

Hebben de treden structuur / antislip?

Hout

De oppervlaktestructuur voelt aan als echt hout. De karakteristieke nerven geven de trap een hoogwaardig en natuurlijk aanzien en zorgen bovendien voor een anti-slipeffect.

Steen

De steenmotieven bieden meer dan alleen een stabiele en robuuste indruk. Het oppervlak is duurzaam en antislip – in combinatie met witte stootborden is dit motief een echte blikvanger.

Indien u de structuur wenst te voelen kunt u hier een proefstukje bestellen.

Blijf ik kieren zien?

Alle kieren worden afgewerkt met kit, waarbij voor alle zichtbare kieren kit gebruikt wordt die in de kleur van de traptreden is.

Moet de trap onderhouden worden?

Doordat de traptreden van laminaat toplaag hebben zijn deze slijtvast en hebben geen onderhoud nodig.

Is er ook geluiddemping?

De geluiddemping ontstaat doordat de treden gemonteerd worden met een speciale PU lijm.

Verwijderen jullie de oude trapbekleding / verf / lijm ook?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de traprenovatie-treden en zijn over het algemeen te duur in het verwijderen van de oude bekleding. Mocht u dat toch wensen dan vernemen wij graag van u en geven wij graag een offerte af.

Wat zijn de technische specificaties van de treden?

Wij leveren CPL treden van het merk Fedi. Deze hebben de volgende eigenschappen:

 • Gebruikersklasse 32 conform EN 13329
 • Slijtvastheid klasse AC4 bij CPL-laminaat
 • Brandbaarheid B1 (moeilijk ontvlambaar) conform DIN 4102
 • Slagvast conform EN 438

De treden zijn als volgt opgebouwd:

Vorm en materiaal traptreden traprenovatie

Waarom Lamiwood?

images

Geen opdringerige verkopers in uw huis!

Wij staan bekend om onze kwaliteit

images

Sinds 2003 actief

Meer dan 16 jaar ervaring

images

Lage all-in prijzen zonder verborgen kosten

Dit garanderen we met onze laagste-prijsgarantie

images

10 jaar garantie op materiaal en arbeid

Kwaliteit dient ondersteund te worden met garantie

images

Binnen 1 dag uitgevoerd

We zorgen dat u zo weinig mogelijk overlast heeft

Binnenkort genieten van een nieuwe look voor uw trap?

Klik hieronder om prijzen te zien en te bestellen:

Betaal in termijnen

Bij besteding tussen €250,- en €5000,-

Gratis verzending

Van bestellingen boven de €50,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Voor 12:30 uur besteld

Volgende werkdag in huis (indien op voorraad)