Traponderdelen Traprenovatie Bouwpakket trappen Balustrades Trap verlichting
Categorieën

Traprenovatie doe het zelf pakketten, voor het opknappen van elke trap

Traprenovatie complete sets en onderdelen

Traprenovatie doe-het-zelf pakketten en losse onderdelen van het Duitse merk Fedi

Op traprenovatie gebied is de laatste 15 jaar veel veranderd. De renovatie overzet treden zijn kwalitatief veel beter geworden, wat de traprenovatie-pakketten steeds populairder maakt voor het opknappen van trappen. Ook de kleuren en het toebehoren is enorm uitgebreid.
 
Zo zijn er profiel lijstjes, vloeren en verschillende kleuren stootborden leverbaar. Ook is de binnenkern van de traprenovatie treden nu bestand tegen vocht, makkelijk te herkennen aan de groene kleur.
 
De nieuwe traprenovatie decoren hebben tegenwoordig een geperste houtnerf in de toplaag waardoor ook de stroefheid van traprenovatie enorm is verbeterd. Als u antislip trap strips wilt toepassen als extra grip, zijn er ook hierin voldoende oplossingen te vinden. Ook leveren wij bijpassend laminaat en plinten, waarmee u uw bordes of hal helemaal passend bij de trap maakt.
 
Wij bieden een complete traprenovatie assortiment aan in de webshop, waaronder ook trapleuningen in hout en rvs, bij deze trapleuningen hebben we ook bijpassende balustrades, uitermate geschikt voor de doe het zelver of klus professional. Ook bieden wij speciaal gereedschap, waarmee u uw treden op de millimeter kan opmeten voor het mooiste resultaat. Wilt u het opknappen liever laten doen? Kies dan een van de traprenovatie specialisten.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte neem dan contact op met onze klantenservice.
 
Op ons blog kan u een vierdelige serie vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf, zonder hulp van een vakman, de traprenovatie kan aanbrengen. Deze zijn:
 
Complete traprenovatie set Traprenovatie LED verlichting Traprenovatie montagetips
Complete set
LED-verlichting
Montage tips
     
Traprenovatie fotoboek Montage bedrijven Traprenovatie decoren
Fotoboek Montage bedrijven Decoren & kwaliteit