Configurator kleuren

Een prachtige en stijlvolle vernieuwde trap, zonder gedoe en zonder rommel. Bij Lamiwood nemen wij al uw zorgen uit handen.

Een versleten trap, dat is toch een doorn in het oog? Maar de trap slopen, de onderdelen bij elkaar zoeken, de trap bekleden. Het lijkt zo’n enorme klus! Dat begrijpen we bij Lamiwood volledig. Daarom bieden wij een volledige traprenovatie aan, en ook nog voor lage prijzen. In één dag heeft u een schitterende nieuwe trap in huis.

Hoe uw prachtige vernieuwde trap eruit gaat zien? Dat kunt u alvast bepalen met onze configurator. De treden, stootborden en zijwangen: u geeft ze de juiste kleur en stelt zo uw blikvanger samen. Uw stijl, uw kleur, uw trap.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan komt onze monteur bij u de maten opmeten, zodat hij de trap speciaal voor u op maat kan maken. Dat voorwerk gebeurt allemaal bij ons, zodat uw huis schoon blijft. En de installatie? Ook daarbij laten wij uw huis spik en span achter. De monteur neemt al het werk voor zijn rekening, waardoor u alleen maar een extra kopje koffie hoeft te zetten. Dat kan onze monteur wel waarderen.

Bent u bang voor een addertje onder het gras, omdat onze prijzen zo laag zijn? Bij Lamiwood staan we voor transparantie: er is geen addertje, en er komen geen onverwachte kosten voor u bij. Wij kopen slim in en werken niet met dure adviseurs, waardoor wij onze kosten laag houden. En omdat we begrijpen dat het kan voelen als een risico om zo’n grote aankoop online te bestellen bieden wij u onze online configurator aan, zodat u alvast een helder beeld krijgt van uw nieuwe trap. Gewoon vanaf de bank op uw laptop, in plaats van in een winkel wachtend op een medewerker.

Als u uw nieuwe trap heeft samengesteld hoeft u er niet lang op te wachten, binnen drie weken kijkt u tegen uw stralende vernieuwde trap aan. Geen gedoe, snel geregeld, geen rommel. Daar doen wij en onze monteurs ons uiterste best voor. En natuurlijk bieden wij garantie op onze producten, om u ervan te verzekeren dat u jarenlang plezier heeft van uw chique nieuwe trap.

Is het niet de hoogste tijd om deze klus niet langer uit te stellen, maar de koe bij de horens te vatten? Ga aan de slag met onze configurator, en voor u het weet heeft u die stijlvolle nieuwe trap in huis.

Zo kan uw trap er straks ook uitzien

Beschikbare kleuren

Configureer uw trap hier

De configurator is momenteel alleen in het Duits beschikbaar. Daarom geven we graag de vertalingen aan:

  • Trittstufe = traptreden
  • Stellstufe = stootborden (tussen de treden in)
  • Wange = zijwangen

Indien u op het betreffende woord klikt kan de kleur gekozen worden.

of

Online een grote aankoop doen, daar zijn de meesten van ons een beetje huiverig voor. Daar hebben wij alle begrip voor! Want u wilt natuurlijk wel de juiste kleur trap in huis hebben, die matcht met uw keuken, tapijt of muur. Zo krijgt uw huis een extra luxe uitstraling.

Om die chique kleur te kiezen kunt u bij ons gratis kleurstaaltjes bestellen (er worden alleen verzendkosten berekend). Die kleurstaaltjes houdt u naast uw muur, en voilà! U ziet gelijk of dit dé kleur is waarmee uw huis wordt omgetoverd in uw droomhuis.

En dat niet alleen, met de staaltjes voelt u ook meteen de kwaliteit van ons product en de grip. Grip? Jazeker, zo is de trap extra veilig en zult u, uw bezoek, of kinderen niet uitglijden op de schitterende nieuwe trap.

De kleurstaaltjes bieden we helemaal gratis aan. We berekenen alleen borg (€27,= voor kleurstaaltjes, €37,= voor kleurstaaltjes met een stukje trap). Deze ontvangt u retour als wij het doosjes met de kleurstaaltjes terug ontvangen hebben.

Bestel hier uw kleurstaaltjes:

of

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.