Wie zit er achter Stair Care?

Handelsonderneming Lami Wood, is in 2003 opgericht door Ruurd en Simon en gestart met als doel de woningbouw trappen veiliger en mooier te maken. In eerste instantie vanuit huis begonnen met alleen ronde stokleuningen.
Het assortiment groeide in de jaren uit tot een zeer groot assortiment traponderdelen. Ook de activiteiten groeide. Met de webwinkels StairCare.nl en Trappenleuningen.nl speciaal voor de particulieren klanten werd de goede mix gevonden voor zowel de zakelijke als particulieren markt.
 
Tim Kan alles

Studeert in Delft werktuigbouw weet nog niet wat hij wil worden, bij Stair Care is hij super fanatiek  en een echte duizendpoot, verzorgt de sociale media, maakt de plaatjes prachtig en scherp en heeft daarnaast zijn eigen verpakassortiment. Helpt daar waar nodig is, een echte aanpakker en super nieuwsgierig! Zijn passie, motorrijden en zo hard mogelijk. In de pinnball flipper competitie lukt het nog niet erg 😉

 
 
Kevin Seo Specialist

Student in Leiden informatica, bedenkt bij Stair Care allerlei handige tooltjes om het werken makkelijker te maken. Is altijd druk met de Google campagnes en zoekresultaten. Weet alles beter en heeft overal een antwoord op, maar bovenal fanatiek. Heeft zijn eigen verpakassortiment en regelt de snelle leveringen. Met zijn eigen drone verkent hij zijn mogelijkheden, als hij waterpolo moet spelen.

 

Mandy Admistratie

Studeert voor boekhouder, kan zeer goed met cijfertjes overweg en is vooral druk met het maken van de factuurtjes en bewaken van de debiteuren, ze controleert de aanpassingen op de website op taal en grammatica. Geeft bijles aan studenten die het even niet snappen en komt gewoon lekker sportief op de fiets naar het werk.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Sjors  magazijn baas
Verzorgt de grotere verpakkingen en bereidt de inkopen voor. Als magazijnbaas houd hij het magazijn tip top. 
Terug van zijn afstudeerstage in Spanje orienteert hij zich nu wat hij wil gaan doen in de toekomst. Bij LamiWood kan hij voorlopig eerst meer bedrijfsleven ervaring opdoen. Hij is een fanatieke waterpolospeler en als hij niet in het zwembad ligt dan is hij Leiden onveilig aan het maken met zijn maten.
 
 
 

Simon Eigenaar
 
Studeerde van alles en heeft een technische achtergrond. Maakt de offertes, jongleert met de inkoop en helpt en adviseert de mensen in de winkel. Fietst er jaarlijks een eind op los en is een alleskunner vind hij zelf. Als er een trap weer mooi is gemaakt of.. een stuk veiliger is hij gelukkig!
 
 
Ruurd Eigenaar

Een echte register accountant pensionada. Geniet van lekker eten en een goed gesprek, maar bovenal een levensgenieter met fietsbenen. Verzorgt voor Stair Care de betalingen, controleert alles zeer zorgvuldig wat met financiën te maken heeft, maakt de jaarrekeningen voor Lami Wood, en houdt iedereen scherp in de gaten! Dus een echte boekhouder.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren